Andreea Mantea, gafă de zile mari într-un mesaj pentru Kanal D / Video

1 martie 2021   Monden

Andreea Mantea a comis-o chiar pe internet, într-un mesaj destinat Kanal D. Vedeta le-a făcut o urare șefilor și trustului turcesc în sine, însă a făcut un dezacord care nu a avantajat-o deloc.

article img

Prezentatoarea emisiunii Trairi cu Andreea Mantea a tinut sa lase un mesaj personalizat postului de televiziune pentru care lucreazã de ani buni.

Moderatoarea tv este cat se poate de norocoasa, caci a prezentat la Kanal D unele dintre cele mai bune formate tv, toate cu audiente foarte bune. După ce a părăsit emisiunea Puterea Dragostei, vedetei i s-a dat pe mânã un proiect cu si despre ea.

“La Kanal D poți să visezi.  Poți să visezi pentru că, într-adevăr, visele devin realitate. Nu doar visele mele, ci și a altora (aici ar fi trebuit să spună: ci și ale altora). Mă bucur că am putut să aduc extrem de multe zâmbete multor oameni și totodată am zâmbit și eu alături de ei. îți mulțumesc pentru asta, Kanal D.”, este marturia Andreei Mantea.

Asadar, pentru ca postul tv a implinit 14 ani de activitate in Romania, Andreea Mantea a lasat un mesaj video, insa in care a facut un dezacord de toata frumusetea.    

Andreea Mantea nu a sters filmuletul in care s-a exprimat gresit, semn ca isi asuma toate gafele, inclusiv pe cele mari.