ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Vladuta Lupau, dupa externarea din spital: „Am trecut prin operatii dificile”

Publicat:
2 minute

Vladuta Lupau si-a deschis sufletul in fata fanilor de pe internet, dupa ce i-a ingrijorat cu pozele in care aparea la perfuzii. Artista a dat primele explicatii despre ce s-a intamplat.

Artista de muzica populara din zona Ardealului a ajuns pe masa de operatie. Ea a fost dusa la spital tocmai de sotul ei, Adrian Rus, care i-a fist alaturi in tot acest timp.

Vladuta Lupau a postat, initial, doua poze cu ea pe InstaStory, in care aparea cu branula in mana si intr-un salon de spital. Singurul lucru pe care vedeta l-a spus a fost ca este bine.

Fanii s-au alarmat, iar la doua zile dupa ce si-a pus pe jar comunitatea de aproape 500 de fani, Vladuta Lupau a venit cu explicatiile mult asteptate.

„In ultimele 4 luni am trecut prin doua operatii destul de dificile, (Nu sunt estetice) fiecare fiind o reusita. Sper!

Vreau doar sa va multtumesc pentru mesaje si va spun ca in spatele fiecarui artist/persoana publica sta un om. Si unele povesti trebuie sa ramana nespuse. Nu totul este pentru vizualizari si rating. Va iubesc”, a scris Vladuta Lupau pe Instagram.

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară, însă a cochetat și cu muzica lăutărească. Este căsătorită cu fostul portar U Cluj Adrian Rus, împreună cu care are un băiețel. Artista a povestit de multe ori despre problemele sale de sănătate, de faptul că a pierdut o sarcină, dar și despre cât de mult își dorea să rămână însărcinată.

Vlăduța Lupău a devenit mamă în 2022

În cele din urmă, Vlăduța Lupău și-a văzut visul cu ochii, căci a rămas gravidă. Ea l-a născut pe Iair, un nume biblic ales deloc întâmplător. Cântăreața nu credea că va mai rămâne gravidă vreodată, așa că a considerat nașterea fiului ei o minune.

Băiețelul s-a născut pe 6 august în Cluj Napoca, iar cel care a făcut publică informația a fost chiar Adrian Rus, fericit din cale afară.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani
Actualitate
Cine este și cum arată argentinianca de 60 de ani încoronată Miss Universe Buenos Aires. Ce face, de fapt, Alejandra Marisa, ca să arate atât de bine. Obiceiul care te întinerește sigur
Divertisment
Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut
Actualitate
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Actualitate
Video chiar cu clipa în care strada din Slănic Prahova se surupă și apare craterul de aproape trei metri adâncime, pe o suprafață de 60 de metri: „Mi-am dat seama cât de grav este acum, pare că se îndreaptă sper bloc”