Profa de pe OnlyFans: „Sunt pe cale să devin și mai picantă...” Educație cu plata OnlyFans. Drama din spatele poveștii

Publicat:
5 minute
Autor: Redacția

Megan Gaither, o profesoară de limba engleză și antrenoare de majorete, în vârstă de 31 de ani, din Missouri, a fost concediată de la școală după ce s-a aflat că avea un cont pe platforma OnlyFans pentru a-și suplimenta veniturile. Aceasta se alătură colegei și prietenei sale, profesoara Brianna Coppage, care a avut același sfârșit în urma dezvăluirilor despre vânzarea de conținut explicit pe internet.

Profesoarele din Missouri, concediate din cauza activității pe OnlyFans

Megan Gaither este a doua profesoară de la un liceu din Missouri a fost dată afară după ce administratorii au descoperit activitatea ei pe platforma OnlyFans.

Profa de pe OnlyFans a declarat în timpul unui interviu acordat ziarului St. Louis Post-Dispatch că a fost suspendată din postul de profesoară de limba engleză și de antrenoare a majoretelor pe 27 octombrie, după ce oficialii districtului au aflat despre contul ei de pe platforma OnlyFans.

Gaither a declarat în interviu că și-a făcut un cont pe platforma pentru adulți OnlyFans pentru că are peste 125.000 de dolari datorie din împrumuturile studențești și avea nevoie de un venit suplimentar.

Megan Gaither
„Predarea nu susține financiar o persoană.”, a spus Gaither.
„Este foarte greu să dai cecurile de salariu în timpul verii. De aceea am făcut-o.”

Potrivit raportului, salariul lui Gaither, care include o indemnizație pentru antrenarea echipei de majorete a școlii, a fost de aproximativ 47.500 de dolari pe an.

Profesoara a declarat că și-a închis, inițial, contul OnlyFans cam în același timp în care colega sa, profesoara de engleză Brianna Coppage, a fost suspendată din cauza activității sale pe OnlyFans. Săptămâni mai târziu, Gaither a fost descoperită din nou, după ce și-a făcut alt cont.

„În acest moment, sper doar să câștig suficient pentru a-ți întreține familia.”, a adăugat Gaither, precizând că alegerea ei de a se alătura OnlyFans a fost motivată de salariile mici ale profesorilor.
„Pentru a face schimbări, trebuie să faci zgomot și cred că asta a făcut Brianna.”, a spus Gaither.
„Și cred că asta este ceea ce poate mă pregătesc să fac și eu - să fac zgomot despre cât de nedreaptă poate fi plata profesorilor.”.
„Iubesc educația și predarea, și mi-a plăcut să-mi văd elevii și majoretele învățând și dezvoltându-se. Sunt al naibii de bună în a-i ajuta să facă asta.”, a spus ea.
„Îmi voi spune povestea. Și, hei. Cel puțin nu am încercat să-mi neglijez îndatoririle de a plăti înapoi ceea ce am împrumutat pentru a mă educa, nu? Am făcut alegerea adultă de a-mi lua o activitate secundară. Și ghici ce? Până acum a mers bine.”

Cum se descrie Megan, profesoara de engleză și de majorete, pe OnlyFans

„Nu este prima dată când sunt pe OnlyFans, dar acesta este un cont nou. Așadar, conținutul este încărcat de mai multe ori pe zi, cât de repede pot pentru a face să merite prețul meu de abonament. 😘

Am o tonă de lucruri de împărtășit și am multe de oferit și în viitor. Sunt pe cale să devin și mai picantă... Bine ați revenit, dacă m-ați cunoscut ca Paige! 🥰 Mă bucur că m-ai regăsit!

Profesoară, antrenoare, timidă, dar luptătoare uneori. Veniți să vedeți despre ce sunt. Promit că sunt cu picioarele pe pământ 🤭💋💋.”

Megan Gaither, pe OnlyFans

Brianna Coppage, prima profesoară suspendată pentru activitatea de pe OnlyFans

Coppage a declarat pentru Fox News Digital că a câștigat aproape un milion de dolari vânzând conținut explicit pe OnlyFans. Brianna Coppage, în vârstă de 28 de ani, a fost profesoară de engleză la liceul St. Clair, aceeași unitate de învățământ unde a fost și Megan și a declarat pentru St. Louis Post-Dispatch că a fost suspendată după un interviu cu doi administratori.

„Am început, în primul rând, doar pentru a-mi suplimenta veniturile și pentru a vedea ce se întâmplă și, eventual, pentru a face bani în plus. Cum ar fi, am împrumuturi din timpul studenției. Lucram la cea de-a treia diplomă. Deci, am și un master în educație, iar apoi lucram la diploma de specialist.”, a declarat Coppage, într-un interviu pentru Fox News Digital.

Gaither a descris-o pe Coppage ca fiind cea mai bună prietenă a ei atunci când a vorbit cu publicația din Missouri.

Când Gaither și-a închis contul, ea susținea că avea în jur de 1.500 de abonați și că obținea între 3.000 și 5.000 de dolari în plus pe lună. Tânăra în vârstă de 31 de ani a declarat că tot conținutul ei era fără chip, în încercarea de a rămâne anonimă.

Speculațiile privind implicarea lui Gaither pe platformă au început la jumătatea lunii octombrie, când aceasta a fost văzută într-un videoclip postat pe contul lui Coppage.

Deși videoclipul nu includea chipul lui Gaither, acesta a fost înregistrat la o petrecere, iar ea a fost văzută într-o fotografie publică purtând același costum care a fost purtat în videoclipul postat pe OnlyFans, potrivit raportului.

„Am apărut în vreo patru minute din toată chestia asta și cu siguranță nu m-am gândit că acesta va fi lucrul care îmi va ruina întreaga carieră.”, a declarat Gaither. Ea a declarat că, ulterior, un elev a pus un bilet sub ușa clasei sale, în care scria că „îi cunoaștem secretul.”

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine