ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Prețul unui Bitcoin testează iar pragul de rezistență la 55.000 USD

Publicat:
1 minut

Valoarea totală a Bitcoin depășește din nou pragul de 1 trilion de dolari (USD) cu o valoare per unitate de 54.500 USD sau 46.000 EUR, 225.000 lei.

Este a doua oară când valoarea totală a criptomondei Bitcoin trece de acest prag dupa ce a atins inițial pragul pe 19 Februarie 2021.

Valoarea Bitcoin continuă să surprindă urmând un trend puternic ascendent pe termen lung urcând cu peste 80% de la începutul lui 2021 și peste 570% în ultimele 12 luni.

Trendul ascendent a fost încurajat de mai mulți factori care includ și implicarea activă în piață a mai multor instituții de investiții și companii mari precum: Tesla, Square, Microstrategy.

Sâmbătă, 6 Martie 2021, compania Chineză Meitu, producătoare de software, anunța că a cumpărat criptomonede (Bitcoin și Ethereum) în valoare de peste 40 de milioane de USD.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani