„Panică mare!” Motivul neașteptat pentru care Serena Williams nu a fost servită într-un restaurant cu stele Michelin din Paris

Publicat:
7 minute

Serena Williams a făcut o postare din mijlocul Jocurilor Olimpice de la Paris, dar fără legătură cu activitățile sportive, ci cu experiența pe care a avut-o la un restaurant cu stele Michelin, unde a vrut să mânânce într-o după amiază perfectă, însă de la care a plecat cu ...burta goală. Serena Williams a fost refuzată să ia loc, deși erau mese libere, iar totul a culminat cu o postare pe rețeaua de socializare Twitter, actuala „X”, care a împărțit lumea în două.

Serena Williams se află la Paris, unde au loc Jocurile Olimpice 2024, iar alături de ea sunt și copiii, și soțul. Și pentru că este ca într-o mică vacanță, o vedetă de calibrul tenismenei nu ar fi putut mânca la împinge tava sau la un restaurant simplu, așa că și-a dorit o experiență unică, la un restaurant cu stele Michelin, unul dintre cele mai căutate din Paris. La o simplă căutare, rezervările pentru câteva nopți în celebrul hotel se fac cu câteva zile înainte, iar strict pentru zona de restaurant sunt slabe șanse să găsiți un loc liber, mai ales dacă ajungeți acolo adhoc, căci se fac rezervări dinainte.



Însă Serena Williams fie nu a știut, fie nu a interesat-o, așa că a intrat în restaurant și a cerut o masă. Spre surprinderea ei, tenismena a fost refuzată, pe motiv că nu sunt locuri disponibile, deși erau câteva mese goale. Personalul a enunțat faptul că mesele libere erau rezervate pentru alte persoane, rezervări făcute din timp.

Serena Williams a fost uimită că a fost refuzată de personalul restaurantului, fiind vorba despre ea, care este una dintre cele mai bune tenismene din lume, o celebritate la nivel mondial, iar angajații au preferat să țină rezervările unor oameni obișnuiți, care erau doar oameni, nu personalități.

Supărată pe această situație, Serena Williams a făcut rapid o postare pe „X”, menționând numele restaurantului și întâmplarea, anume că nu a fost lăsată să mănânce cu cei doi copii o masă simplă cu stele Michelin, fără rezervare, că doar e Serena Williams.

Tenismena din Statele Unite a spus că s-a întâmplat să fie refuzată să ia masa în locuri mult mai frumoase, dar niciodată când se afla cu cei doi copii.

„Da, @peninsulaparis, mi s-a refuzat accesul pe terasa acoperișului pentru a mânca într-un restaurant gol cu locuri mult mai frumoase, dar niciodată când mă aflam cu copiii mei. Mereu o premieră. #Olympic2024”.

Motivul pentru care Serenei Williams i-a fost refuzat accesul în restaurant

Cum era de așteptat, postarea Serenei Williams a stârnit un val de reacții. Comentariul făcut de tenismenă a strâns, până la momentul scrierii acestui articol, peste 7,5 milioane de vizualizări, 8000 de aprecieri și peste 10 mii de distribuiri pe rețeaua de socializare.

La ce nu se aștepta Serena Williams, cel mai probabil, a fost reacția restaurantului, care a venit cu o explicație cât se poate de pertinentă.

Practic, Serena Williams a fost refuzată pentru că locurile erau rezervate și nu mai exista o masă liberă pentru clienții care veneau în restaurant.

„Stimata doamna Williams,
Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai sincere pentru dezamăgirea pe care ați întâmpinat-o în această seară.
Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr plin, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care a fost rezervat în totalitate.”

Potrivit guide.michelin.com, The Peninsula Paris este un hotel care deține și restaurantul L'Oiseau Blanc, locație cu două stele Michelin. Din pură curiozitate, am încercat să facem o rezervare pentru data de 8-9 august, pentru o cameră liberă, însă primele locuri disponibile au fost începând cu 11 august.

De asemenea, am încercat să facem o rezervare și la restaurantul L'Oiseau Blanc, o superbă locație cu stele Michelin aflată la ultimul etaj al hotelului. Primul loc disponibil este pe 9 august, ora 13:15, potrivit site-ului peninsula.com, cu direcționare către sevenrooms.com.

Corina Băcanu de la KissFM a făcut o postare pe social media despre întâmplarea Serenei Williams, în stilul caracteristic.

View this post on Instagram

A post shared by Corina Băcanu Călărașu (@corinabacanu)

Imposibil nu este să iei masa la un restaurant cu două stele Michelin din Paris, însă este important să vă faceți o rezervare în prealabil. Indiferent de statutul pe care îl aveți, fie că sunteți Serena Williams sau altcineva, la „Peninsula Paris” se respectă fiecare client în egală măsură și nu o să vă pierdeți masa din cauza unei celebrități. Enjoy!

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine