Fiica lui Mircea Geoană, filmată în ipostaze provocatoare la un festival din străinătate

Publicat:
3 minute

Ana Geoană apare într-un filmuleț pe Instagram, de la festivalul Ondalinda din Mexic, pentru care fiica lui Mircea Geoană a plătit un bilet de 1400 de dolari.  Și pentru că a fost însoțită de soț, prețul a fost dublu. De remarcat este faptul că fiica adjunctul secretarului general al NATO a adoptat o ținută casual, ușor transparentă, dat fiind faptul că festivalul promovează arta.

Ana Geoană a fost prezentă, la începutul lunii noiembrie, la festivalul Ondalinda din Mexic, împreună cu soțul ei, Garrett Cayton, dar și câțiva prieteni.

Fiica lui Mircea Geoană a ales să poarte mai multe ținute specifice cu tematica petrecerii. Astfel că a ales un body transparent cu găurele în partea din față, o pereche de pantaloni maro și cu părul în două cozi.

Cea de-a două ținută a fost compusă dintr-o rochie transparentă, care-i acoperea doar sânii. Deși prin rochie se cam vedea tot, Ana Geoană a ținut să se lase inspirată de atmosfera festivalului și să se distreze alături de prietenii ei, dar și de soț, lăsând să se înțeleagă că modul în care apărem în public ține doar de interpretarea fiecăruia.

Festivalul a avut loc în Careyes, Mexico, un loc de poveste cu plaje magnifice, condiții de cinci stele, un loc în care se promovează yoga, medtiația și practicele care ajută mintea să se elibereze de stresul cotidian.

This browser does not support the video element.

Notă de redacție: Festivalul există de opt ani, iar revista Vogue îl descrie ca fiind unul de lux. Ondalinda este un festival de muzică și artă din Mexic. Acest festival unic mexican boem combină elemente vizuale inspirate de Burning Man, precum desenele facială și costumele excentrice, cu un decor tropical distinct, ape de smarald și artă populară colorată. Fondat de Lulu Luchaire, un antreprenor din Los Angeles cu experiență la Apple și iTunes, Ondalinda are loc între 8 și 12 noiembrie. Festivalul își propune să unească oameni creativi prin artă, muzică și cultura mexicană, sprijinind în același timp comunitățile mexicane autohtone. În 2017, festivalul a onorat Purépecha, un grup indigen din sud-vestul statului Michoacán. Luchaire, după plecarea de la Apple, s-a mutat la Todos Santos în Mexic și a devenit profund inspirată de peste 53 de triburi indigene existente în țară, dorind să ajute la păstrarea culturii lor. Acest angajament a dus la crearea Ondalinda.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine