Haos la metrou: Un bărbat s-a urcat efectiv pe un metrou, la Piața Victoriei. Ce a încercat să facă? - VIDEO

Publicat:
3 minute
Autor: Redacția

Un incident șocant a avut loc joi seară, 8 august, la stația de metrou Piața Victoriei din București, unde un bărbat de 39 de ani a provocat panică printre călători după ce s-a urcat pe o garnitură de metrou staționată, echipat cu un extinctor.

Potrivit martorilor, bărbatul intenționa să pulverizeze substanțe din extinctor, dar intervenția promptă a poliției a prevenit un posibil dezastru.

Bărbat urcat pe Metrou în București la Piața Victoriei

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:00, iar circulația trenurilor pe Magistrala 2 a fost afectată timp de aproximativ 30 de minute.

În imaginile surprinse de martori și distribuite ulterior pe rețelele sociale, se poate vedea cum un polițist urcă pe tren pentru a-l determina pe bărbat să coboare.

După ce încercările de a-l convinge au eșuat, polițistul a fost nevoit să îl dea jos cu forța, fără ca cineva să fie rănit.

La scurt timp după acest incident, la doar o stație distanță, la Piața Romană, a avut loc un alt episod similar. Conform Metrorex, un bărbat a folosit un extinctor într-un vagon de metrou.

Este posibil să fie vorba de aceeași persoană, care a fost responsabilă pentru ambele incidente.

Călătorii afectați au fost redirecționați către alte trenuri, iar situația a fost rapid stabilizată, însă evenimentele au stârnit îngrijorări cu privire la securitatea în rețeaua de metrou. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili motivele care au stat la baza acțiunilor bărbatului.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine