Drama de nedescris! Adelina Pestrițu, cu ochii în lacrimi, dărâmată de durere: „A avut un accident vascular”

Publicat:
2 minute
Autor: Redacția

Adelina Pestrițu a făcut un anunț pe Instagram în care a dezvăluit că trece printr-o dramă, după ce una dintre ființele cele mai dragi din viața ei a suferit un accident vascular. Influencera este dărâmată de durere și cu lacrimi în ochi a povestit ce s-a întâmplat.

Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram

Adelina Pestrițu, în lacrimi pe Instagram, după ce Nobby a făcut atac cerebral

Cățelușa vedetei a fost supusă unei operații chirurgicale, iar acum se află sub tratament. Infuencera speră ca animalul ei de companie să revină acasă cât mai repede, pentru că deja suferă din cauza absenței sale.

Cel care o îngrijește pe Nobby este tocmai finul brunetei, un doctor veterinar pe mâinile căruia a lăsat-o pe micuța cățelușă.

Citește și: Cine este cu adevărat Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz de la Românii au talent / Video

„Probabil că ați simțit că lipsesc e aici, de pe Story, încă nu mi-am găsit forța necesară și energia potrivită pentru a sta mai mult de vorbă cu voi.

Dar nu sunteți voi vinovați pentru asta. Nu este nimeni vinovat. Doar că se întâmplă în viață lucruri la care nu te aștepți sau care te iau pe nepregătite, cum ar fi un accident vascular al câinelui pe care îl iubești foarte mult.

Asta te deconectează puțin de la starea pozitivă pe care trebuie să o ai în fiecare zi și te face să te gândești dacă se va întâmpla. Dar încerc să nu mă gândesc, pentru că este pe mâini bune Nobby. Este sub tratament.

Încerc să nu mă gândesc la nimic rău, așa cm mă știți vreau să mă păstrez pozitivă, încrezătoare și plină de speranță”, a mărturisit Adelina Pestrițu, pe InstaStory.

Citește și: România, în lacrimi, după reprezentația lui Cornel Marin, concurentul fără mâini de la Românii au talent! Drama din spatele apariției sale

Un admirator i-a lăsat un comentariu acid, deși bruenta sferă și stă ca pe ace.

„Este doar un câine, să fim serioși”, i-a răspuns un fan de pe Instagram, însă Adelina Pestrițu i-a dat replica pe InstaStory. „Este un câine care face parte din familia mea de 11 ani. Practic, este membru oficial al familiei. Bătrânețea e grea, indiferent cine trece prin ea”, i-a răspuns vedeta.

Adelina Pestrițu, alături de Nobby. Sursa foto: Instagram

Adelina Pestrițu este căsătorită și are o fetiță de aproape 3 ani

După un mariaj cu Liviu Vârciu, bruneta a bifat câteva relații de iubire, însă niciuna de viitor. Asta până când l-a cunoscut pe Virgil Șteblea, cel care i-a devenit soț după doi ani de relație și i-a dăruit o fetiță, pe Zenaida, în 2018.

Adelina Pestrițu a fost prezentatoare la Kanal D, iar de câțiva ani este influencer pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 1,6 milioane de oameni.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine