Christina Aguilera a sărbătorit 25 de carieră în latex. Artista este de neschimbată la 43 de ani. Nu a îmbătrânit o zi

Publicat:
3 minute

Christina Aguilera a sărbătorit o dublă aniversare pe 23 septembrie 2024 : aniversarea a 25 de ani de carieră și lansarea primului său album, „Christina Aguilera”. Lansat pe 25 august 1999, albumul a inclus hituri care au dominat topurile Billboard, precum „Genie in a Bottle”, „What a Girl Wants” și „Come On Over Baby (All I Want is You)”. În semn de recunoștință pentru de fanii ei, Aguilera a lansat un nou EP live și un concert special pe YouTube.

Vă vine să credeți că au trecut 25 de ani de la apariția primului album muzical al Christinei Aguilera? Ei bine, da, iar pentru această ocazie, starul a organizat o mega petrecere aniversară în Los Angeles, dar și un clip reprezentativ, în care cântă alături de Sabrina Carpenter și Machine gun kelly.

Petrecerea dată de Christina Aguilera în cinstea albumului de debut în muzică a avut loc pe 23 septembrie, iar partenerul ei, Matthew Rutler, a fost alături de ea la eveniment.

Astfel, cu această ocazie, starul în muzică de la Hollywood a relansat albumul muzical care cuprinde toate piesele de pe albumul de debut, însă modificate și reactualizate în ceea ce privește sonorizarea, dar și modul în care sunt cântate, scrie Hola!

Hituri precum “Genie in a Bottle,” “What a Girl Wants,” “I Turn to You,” “Come on Over,” sau “Reflection” se regăsesc pe noul album Christina Aguilera.

Primul album al artistei, lansat în urmă cu 25 de ani, a fost numărul 1 în top Billboard și a fost vândut în 8 milioane de copii doar în Statele Unite.

Christina Aguilera, îmbrăcată în latex la petrecerea aniversară. Foto: Instagram

Christina Aguilera, colaborare cu Spotify pentru cele mai tari hituri ale sale

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansare, Christina Aguilera încheiat o colaborare cu Spotify pentru lansarea unei noi versiuni a pieselor consacrate, care sunt cântate cu invitați speciali, artiști de succes din State, precum Sabrina Carpenter and Machine Gun Kelly.

EP-ul aniversar, intitulat „The 25th Anniversary of Christina Aguilera: Spotify Anniversaries LIVE EP”, include reinterpretări ale unor piese clasice din albumul de debut. Printre acestea se numără o nouă versiune a piesei „What a Girl Wants”, interpretată în duet cu Sabrina Carpenter. Colaborarea a fost una emoționantă, Carpenter mărturisind că Aguilera a fost una dintre principalele ei surse de inspirație în copilărie​.

Un alt moment de vârf al EP-ului este reinterpretarea piesei „Genie in a Bottle”, unde Aguilera a fost acompaniată de Machine Gun Kelly la chitară electrică, ceea ce a adus culoare și noutate acestor piese care au rămas în istoria muzicii pop.

Concertul special difuzat pe YouTube a adus împreună vechi colaboratori și prieteni ai artistei. Heather Holley, compozitoarea originală a piesei „Obvious”, s-a alăturat lui Aguilera pentru o interpretare emoționantă la pian. De asemenea, producătorul Ron Fair, cel care a descoperit-o pe Aguilera și a fost un susținător important al carierei sale, a fost prezent, rememorând momentul în care a auzit-o cântând pentru prima dată la doar 16 ani​ ai artistei.

Pe rețelele sociale, hashtagul #ChristinaAguilera25 a devenit rapid viral, iar fanii au scris despre miile de amintiri ce le trezesc piesele artistei chiar și în prezent.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine