Aurelian Temișan dezvăluie adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan nu mai face parte din juriul „Te cunosc de undeva!”

Publicat:
5 minute

Andreea Bălan nu mai face parte din juriul „Te cunosc de undeva”, iar informația a fost oficial confirmată și de Aurelian Temișan, fost coleg în emisiunea de la Antena 1 și, totodată, nașul celor două fiice ale artistei, pe care le are cu George Burcea. Solistul face lumină și dezvăluie care a fost adevăratul motiv al Andreei Bălan de a părăsi show-ul muzical din care a făcut parte 13 ani.

Aurelian Temișan este prieten cu Andreea Bălan, dar și rudă. Foto: colaj actualitate.net

Posturile de televiziune își schimbă vedetele ca pe șosete. Nu este o exagerare, este o realitate. Partea bună este că personalitățile publice nu dispar, doar se transferă de la un post la altul. De la Antenă la PRO TV, de la Kanal D la PRO TV. În sfârșit, de cam peste tot se duc vedetele la PRO TV, în ultima vreme, postul de pe Pache făcându-le oferte generoase. Cu ocazia asta, la televiziunea de pe Pache s-a făcut un „hub” al divelor din showbiz.



Andreea Bălan, dată afară sau a plecat de bună voie și nesilită de nimeni de la „Te cunosc de undeva”?

Printre ultimii plecați din Antenă se numără și Andreea Bălan, care n-ar mai fi suportat regimul din televiziunea formată de Dan Voiculescu și a ales să nu mai facă parte din sezonul cu numărul 14 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Unii spun că Andreea ar fi fost, de fapt, dată afară, căci solista ridica prea multe pretenții și s-ar fi comportat urât cu oamenii din producție, după cum a conturat Cancan.ro o poveste pe marginea subiectului, alții spun că Andreea Bălan s-ar cam fi săturat de atitudinea șefilor și și-ar fi luat singură zborul din Antenă.

După ce s-a aflat de situația încă neclară a plecării Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”, cântăreața a postat un mesaj pe social media, în care anunța detalii despre concertul de la Sala Palatului, cu mențiunea că a decis să nu mai facă parte din juriul emisiunii de la Antena 1.

„Îmi doresc să petrec și să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show VT. Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu.”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, într-o postare mai lungă, pe care o regăsiți mai jos.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Și pentru că tot a fost pe la Măruță în emisiune, dar fără să apară pe post, în primă fază, pentru că nu avea voie să facă publicitate unui post concurent, Andreea Bălan și-a făcut curaj până la urmă, iar în urmă cu trei ani a cântat și la PRO TV, tot la Măruță. Ei bine, până la urmă, toate drumurile duc tot la PRO, cum spuneam.

Andreea Bălan a semnat un contract cu postul de pe Pache pentru ca una dintre melodiile ei să fie pe coloana sonoră a unui film produs de televiziunea concurentă Antenei 1. Acum, cine știe, rămâne de văzut dacă artista va fi deschisă să apară și în alte producții sau ia o pauză de la TV, în perioada următoare, după cum a anunțat, scrie tot Cancan.ro.

Printre cei care au mai trecut prin schimbări dramatice în emisiunea „Te cunosc de undeva” se numără și Ozana Barabancea, care, la un moment dat, a fost înlocuită cu Monica Anghel. Ulterior, șefii din Antenă au chemat-o înapoi pe artistă. În prezent, juriul emisiunii din Antenă, care a debutat cu sezonul numărul 13 pe 17 februarie 2024, este format din Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Mihai Petre, Aurelian Temișan și Cristian Iacob, cu prezentatori Alina Pușcaș și Pepe. Rămâne de văzut ce schimbări se vor face în continuare și cine o va înlocui pe Andreea Bălan în sezonul numărul 14.

Aurelian Temișan a făcut declarații pe marginea subiectului, dar și lumină în ceea ce privește plecarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”.

„Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație și a zis: “Eu cred că de la sezonul următor nu mai vreau să mai fiu!” Andreea, gândește-te bine, suntem în timpul sezonului ăsta, pe care îl filmăm, ai timp să iei o decizie, o iei cu capul oricum pentru că tu ești o tipă matură și dacă tu simți că ai ajuns la un punct în care trebuie să faci o cotitură și să începi altceva, asta e altă treabă. E decizia ei, îi respect decizia. Gradul nostru de rudenie rămâne același, de prietenie la fel, ca dovadă sunt în concertul ei, dar de la următorul sezon, că nu pot să spun de la toamnă, că nu știu când va fi, nu va mai fi cu noi la juriu.”, a declarat Aurelian Temișan, pentru Cancan.ro.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine