Anca Țurcașiu, în fotografii la superlativ. Actrița apare în ipostaze demne de podium, la cei 53 de ani pe care îi are

Publicat:
3 minute

Anca Țurcașiu (53 de ani) a realizat o ședință foto pentru revista Viva, în care arată absolut superb. Articolul nu este menit să fie subiectiv, însă imaginile sunt, fără doar și poate, extrem de reușite, un pictorial de senzație, cu care actrița se poate lăuda.

Anca Țurcașiu, într-o ședință foto pentru Viva

Anca Țurcașiu, ravisantă pe coperta Viva

Două dintre cele mai captivante imagini din pictorialul realizat pentru revista Viva o înfățișează pe Anca Țurcașiu în ținute electrizante.

Într-una dintre fotografii, actrița este îmbrăcată într-o rochie transparentă, pe care sunt atașate șiruri de pietre argintii. Într-o altă imagine, Anca Țurcașiu apare într-o rochie din paiete argintii, cu botine în aceeași culoare. Cu o siluetă perfectă, picioarele lungi și coafată discret, lucru sesizabil și în privința machiajului, actrița dă o notă absolută de eleganță și rafinament.

Revista Viva a postat imaginile pe contul de Instagram, însoțite de mesajul: „Wow, wow, wow!🤩 Cine ar crede că @ancaturcasiu are 53 de ani?! E clar că vârsta este doar un număr pentru ea, mai ales cu frumusețea ei aparte și silueta demnă de invidiat. Luna aceasta apare în revista VIVA! într-un pictorial extrem de sexy, după cum se poate observa🫣❤️✨”

View this post on Instagram

A post shared by VIVA! (@vivaromania)

Un subiect mult discutat este cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină mereu suplă, la doar 57 de kilograme, greutate pe care o are de ani buni. Cu siguranță un rol îl joacă și genetica, cu toate că, în rest, spune că nu face eforturi considerabile pentru a se menține în formă. Anca Țurcașiu măsoară 1,72 m, o înălțime potrivită pentru modele și fotomodele.

„Nu fac mare lucru, sinceră să fiu, faptul că am slăbit acum și că am ajuns la o greutate și adolescență mă face să mă simt mai bine. Sunt foarte atentă cu mine, mănânc ok, sunt un om disciplinat. Am un antrenor de fitness în București. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci și singură. Mănânc ce consider ca e corect să mănânc, ce am învățat că este corect, am o disciplină în fiecare zi, nu am cum să nu am disciplină în meseria mea, cam asta este.”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Actualitate.net, în urmă cu ceva timp.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine