Anca Țurcașiu, reinventată la aproape un an de la divorț! Cât de mult s-a schimbat în acest timp / Foto

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Viața de femeie singură o avantajează pe Anca Țurcașiu, care arată din ce în ce mai bine. La aproape un an de la divorț, artista a început să pozeze mai provocator și să își schimbe look-ul, semn că-i merge mult mai bine.

article img

Anca Țurcașiu. Sursa foto: Instagram

Anca Țurcașiu: „Vreau să dau reset”

Cântăreața a postat pe Instagram o imagine în care apare într-o rochie albă cu spatele gol, la malul mării. Anca Țurcașiu a anunțat că urmează un noul single care se numește „Vreau să dau reset”. Având în vedere faptul că artista a divorțat în urmă cu nici un an, cel mai probabil cântecul a fost inspirat din viața proprie.

article img

Anca Țurcașiu. Sursa foto: Instagram

Vedeta și-a luat viața în mâini, iar de când este o femeie singură parcă strălucește. Viața artistei a luat o întorsătură magnifică, mai ales că după divorț, soțul ei s-a afișat cu o altă femeie, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, prințul Harry a făcut o dezvăluire dramatică despre ce i-a făcut Familia Regală: „Am simțit prezența mamei mele în tot acest timp”

Gurile rele spun că medicul Cristian Georgescu avea amantă de ceva timp, iar motivul divorțului de Anca Țurcașiu a fost tocmai faptul că s-a îndrăgostit de altă femeie. Cântăreața a trecut și peste acest aspect și deși au încercat de câteva ori să dea „reset” la relația lor de iubire, având și un băiat de 21 de ani împreună, Anca Țurcașiu și soțul ei au decis să divorțeze.

Ambii foști soți s-au mutat în apartamente diferite din Capitală, casa din Corbeanca, unde au locuit în timpul mariajului, fiind cel mai probabil pusă la vânzare în viitorul apropiat. Anca Țurcașiu a știut să se reinventeze după divorț și a arătat că este optimistă, puternică și a început să se focuseze mai mult pe propria persoană.

article img

Anca Țurcașiu, mai provocatoare ca oricând. Sursa foto: Instagram

Artista și-a schimbat look-ul, a început să poarte haine mai multe și mai strâmte, dar, mai ales, și-a reluat activitatea muzicală, prima ei dragoste.

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu, divorț după 21 de ani de mariaj

Artista și fostul soț s-au cunoscut în America, unde vedeta se afla într-un turneu în care spera să-l uite pe faimosul Gheorghe Gheorghiu, cu care avusese o relație în trecut. Cei doi s-au întors ca și cuplu în România, iar 1998 s-au căsătorit, iar nași le-au fost Cristian și Manuela Ţânţăreanu.

Citește și: Simona Hapciuc, dezvăluiri după ce a ieșit din competiția Survivor România 2021. Îi face praf pe Jador și Culiță Sterp

Relația Ancăi Țurcașiu a fost de neclintit  până în urmă cu doi ani, când au început să apară primele zvonuri despre divorț. De altfel, într-un mesaj pe care ulterior l-a șters, artista anunța, în mai 2020, că mariajul ei nu mai este la fel de fericit. În iulie, cântăreața deja a oficializat divorțul de soțul ei, după 21 ani de căsnicie.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine