Alina Sorescu, acuzații dure la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce i-a adus flori la ziua Carolinei. Ce se ascunde, de fapt, în spatele gestului

Publicat:
4 minute

Alina Sorescu (37 de ani) este deranjată de faptul că Alexandru Ciucu (47 de ani) a menționat pe social media că i-a adus flori la ziua Carolinei, fiica lor cea mare, care a împlinit 10 ani pe 12 ianuarie. Reuniți și cu zâmbetul pe față doar pentru o zi, cântăreața susține că gestul designerului face parte dintr-o campanie de imagine.

Alina Sorescu a redeschis războiul cu Alexandru Ciucu. Sursa foto: DCNEWS.ro

Alexandru Ciucu a fost mult lăudat pentru că i-a adus flori Alinei Sorescu la ziua fiicei lor. Creatorul de modă a postat imagini cu buchetele de flori pe care le-a dus fiicelor sale, iar fanii „l-au tras de ureche”, spunându-i că trebuia să fi luat ceva și pentru mama fetelor. Răspunsul designerului nu a întârziat să apară. În articolul de mai jos găsiți toate detaliile despre cum s-a desfășurat ziua de naștere a micuței Carolina, dar și cu cadouri s-a dus Alexandru Ciucu la fete.

După isteria care s-a creat în jurul subiectului, Alina Sorescu anunță că relația dintre ea și Alexandru Ciucu este neschimbată, că, în realitate, cei doi nu-și vorbesc. Mai mult, creatorul de modă nici nu o salută pe artistă, iar buchetul de flori a venit ca un gest, de fapt, părtinitor. Astfel, Alina Sorescu este de părere că florile primite de la Alexandru Ciucu au fost doar un pretext pentru ca fostul partener de viață să fie aplaudat de oamenii din jurul lui.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută.”, a declarat Alina Sorescu, pentru Click!.

Iată că anul 2024 a început cu provocări pentru Alina Sorescu, singura situație fericită fiind doar ziua fiicei sale, Carolina. În rest, artista are încă o relație tensionată cu cel care i-a fost partener de viață și tatăl copiilor săi.

Pe lângă acest lucru, Alina Sorescu a primit și o veste tristă în ceea ce privește zona profesională, căci imaginea ei a fost folosită abuziv într-o reclamă pentru care nu și-a dat acordul.

Alina Sorescu a explicat pe contul de social media despre ce reclamă este vorba și și-a sfătuit urmăritorii să nu acceseze link-urile de pe site-urile fantomă, dacă aceste reclame nu se regăsesc pe conturile sale oficiale. Mai multe puteți citi în articolul de mai jos.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit oficial în 2021, iar în 2022 au căzut de acord asupra divorțului, care nici acum nu s-a pronunțat. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani, iar în urma mariajului au rezultat două fetițe, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe ale lor. Designerul a cerut să aibă custodie exclusivă, lucru pe care l-a dorit și artista. În primă fază, instanța a hotărât ca fetițele să locuiască două săptămâni la tată, două săptămâni la mamă, însă Alina Sorescu a luptat să obțină dreptul ca fetele să aibă domiciliul la ea. Și a reușit.

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dețin custodie comună, cu domiciliul la mamă, iar tatăl poate să petreacă două weekend-uri pe lună cu fetele în casa din Pipera, sau oriunde altundeva, cât și două zile din timpul săptămânii.

În weekend-ul în care s-a organizat petrecerea Carolinei, Alexandru Ciucu a fost invitat să participe la aniversare, deși nu era weekend-ul lui din punct de vedere legal, lucru pentru care a fost recunoscător.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine