Vânzătoare din Sectorul 3, ucisă cu bestialitate de un dezvoltator imobiliar. A vrut să o taie bucăți cu drujba, însă a spintecat-o cu două cuțite

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Paul Bușe (72 de ani) a omorât-o fără remușcări pe Ioana Beatrice Ghibirdic, iar la o oră de la săvârșirea crimei s-a predat singur Poliției. Crima din Capitală a avut loc joi dimineața, iar bărbatul a ajuns la Poliție la ora 10:15.

Cum s-a întâmplat crima din Sectorul 3: vânzătoare ucisă de un dezvoltator imobiliar

Paul Bușe este dezvoltator imobiliar, omul de afaceri fiind cel care a ridicat ansamblul rezidențial „Postăvarul” din Sectorul 3.  În interiorul complexului pe care l-a construit, fiica afaceristului, Clementina Laura Bușe, deține un magazin în care lucra victima, vânzătoarea Ioana Beatrice Ghibirdic.

Paul Bușe suspecta că femeia fura din banii magazinului fiicei sale, iar când s-a convins că vânzătoarea lua bani din gestiune fără să spună cuiva, acesta a căutat să-și facă dreptate singur.

Gestul dezvoltatorului imobiliar este unul de neînțeles, mai ales că Ioana Beatrice Ghibirdic a avut o moarte îngrozitoare.

Omul de afaceri de 72 de ani s-a dus cu o drujbă la magazinul deținut de fiica sa, cu gândul să o omoare pe femeie, pe care voia să o facă bucăți. Din întâmplare, drujba nu a mai pornit, deși a încercat de câtva ori să o pornească. Atunci, bărbatul a prins drujba bine în mâini și a început să o lovească pe vânzătoare cu mânerul, până când femeia a căzut inconștientă.

Ulterior, a mai încercat încă o dată să pornească drujba, însă, nervos că nu a pornit, Paul Bușe a luat două cuțite cu care a spintecat trupul femeii.

Polițiștii de la Secția 12 din Capitală au rămas oripilați după ce au auzit dramatica întâmplare din gura criminalului, scrie Gândul.ro.

Crimele care au șocat România, în ultima perioadă

Miercuri, 6 decembrie a fost găsit corpul decapitat al unui bărbat, într-o clădire părăsită din comuna Slătioara. Autoritățile au intrat în alertă pentru găsirea criminalului, astfel că, după mai multe cercetări, există un bărbat bănuit pentru crimă, în vârstă de 70 de ani, care se află în custodia polițiștilor.

Miercuri, 6 decembrie, un alt bărbat (63 de ani) a fost găsit fără suflare în curtea casei sale. Potrivit investigației Poliției, omul ar fi fost ucis de un apropiat (37 de ani), care se află în custodia autorităților pentru audieri.

Crima a fost descoperită după ce bărbatul nu s-a prezentat la muncă, iar un coleg a mers să-l caute, mai ales că acesta locuia și singur. Crima a avut loc în comuna Horia, județul Neamț.

Bărbatul lucra ca fochist la o școală, iar polițiștii cred că a fost omorât în bătaie, pe corpul său descoperindu-se lovituri multiple.

Duminică, 3 decembrie, o femeie (33 de ani) a fost ucisă de către soțul ei (34 de ani), fost cadru militar, actualmente șofer pe TIR. Bărbatul și-a înjunghiat partenera de viață de mai multe ori, până aceasta și-a dat ultima suflare. Crima a avut loc în fața celor doi copii ai lor, în vârstă de 5 și 8 ani. După ce a omorât-o, criminalul a postat trupul neînsuflețit al femeii pe Facebook la Story. Un vecin a vizionat imaginile de pe Facebook și a alertat autoritățile. Bărbatul și-a ucis soția într-un act de gelozie, pentru că o bănuia că-l înșela. Tragedia a avut loc în Bistrița.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine