Trio periculos la Super Bowl. Kanye West, Taylor Swift și Kim Kardashian au dat nas în nas pe stadion. Cum a distrus-o rapperul pe artistă

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Super Bowl 2024 a început cu multe intrigi și controverse, mai ales că în tribune au fost cele mai cunoscute personaje de pe globul pământesc. Și, nu vorbim despre sportivi, ci despre Kanye West (46 de ani), Kim Kardashian (43 de ani) și Taylor Swift (34 de ani), care au fost prezenți la acest campionat important în cultura americană. Cine se gândea că cei trei vor mai fi vreodată în același loc? Ei bine, niciodată să nu spui niciodată ...

Un trio periculos, Kanye West, Kim Kardashian și Taylor Swift
  • Prima seară de Super Bowl LVIII a început duminică, 11 februarie, ora 18:30 în Statele Unite, (luni, ora 01.30 - ora României). Campionatul se ține pe Allegiant Stadium din Las Vegas.
  • Kanye West și-a făcut apariția la Super Bowl la brațul soției sale, Bianca Censori. ambii au avut ținute atipice, așa cum și-au obișnuit fanii. Kanye a purtat o mască neagră, probabil pentru ca oamenii să nu-i surprindă reacțiile feței.
  • Căsătoria lui Kanye cu Kim s-a încheiat oficial în 2021, iar de atunci, diva a mai avut câteva relații, însă la Super Bowl a fost văzută pentru prima dată cu  Odell Beckham Jr. (31 de ani), cu care a fost cazată la un hotel de lux din Las Vegas. A fost prima ieșire publică dintre Kim Kardashian și jucătorul american de fotbal. Potrivit publicației, People, cei doi se văd din septembrie 2023. Kanye i-a putut „admira” de la distanță.
  • A fost cu adevărat o seară sălbatică la Super Bowl pentru Kanye, mai ales că în tribune a fost și Taylor, cu care rapperul nu are un trecut prea drăguț.

Kanye a purtat o mască cu crucifix de Alexander McQueen, o jachetă din piele neagră și pantaloni din piele lucioasă, în timp ce Bianca Censori a purtat o jachetă și un accesoriu lucios cu glugă.

Masca Alexander McQueen a fost așezată confortabil peste cap și a fost purtată, probabil, în semn de omagiu pentru regretatul designer, care a murit chiar pe 11 februarie, în urmă cu 14 ani.

Cum a reușit Kanye West să o distrugă pe Taylor Swift

Cu siguranță confortul nu a fost ca la el acasă la Super Bowl, mai ales că celebrul Kanye West a fost prezent într-o mare de vedete, multe nefiind chiar fanii lui. Printre cei care îl adoră mai puțin se numără și Tyler Swift.

O dispută mediatizată dintre cei doi a fost în 2016, după ce artista l-a criticat pe Kanye pentru un vers care făcea referire la ea din melodia Famous lansată în 2016.

Videoclipul piesei „Famous” înfățișa o Taylor goală, întinsă în patul de lângă el, alături de o mulțime de alte celebrități, printre care și Kim goală de cealaltă parte.

Pentru toți cei din South Side  care mă cunosc cel mai bine/ Simt că eu și Taylor încă mai putem face sex/ De ce? Eu am făcut-o celebră pe c***a aia.”, sună o parte din versurile melodiei „Famous” scrisă și cântată de Kanye West.

Kanye a apărat versul, susținând că a avut o conversație cu Taylor despre versurile în cauză înainte, lucru pe care ea l-a negat.

Cu toate acestea, Swift a continuat să îl acuze pe Kanye că a mințit în legătură cu faptul că i-a cerut permisiunea de a se referi la ea în versurile sale, ceea ce a determinat-o pe fosta soție, acum Kim, să facă publică o înregistrare parțială a convorbirii în cauză.

„Mă bucur foarte mult că ai avut respectul să mă suni așa și să-mi spui asta ca prieten, în legătură cu cântecul. Este un lucru foarte mișto de făcut și o dovadă foarte bună de prietenie.”, se aude Taylor spunând pe înregistrare.

Taylor a ripostat, ulterior, susținând că, deși Kanye a vorbit prin unele aspecte ale versurilor, ea nu a fost de acord să fie numită „cur*ă”.

Interpreta hitului „Bad Blood” a vorbit recent despre efectul pe care l-au avut versurile asupra ei, precum și despre dușmănia acerbă dintre rapper și fondatorul SKIMS.

după ce a fost desemnată persoana anului 2023 în revista TIME, Taylor Swift a povestit despre altercația pe care a avut-o cu Kanye West în legătură cu versurile vulgare în legătură cu ea. Atunci, artista a simți că toată cariera ei a fost distrusă.

„Aveți o înscenare complet fabricată, într-o convorbire telefonică înregistrată ilegal, pe care Kim Kardashian a editat-o și apoi a scos-o pentru a spune tuturor că sunt o mincinoasă.”, a declarat Taylor Swift.
„Ce s-a întâmplat m-a doborât din punct de vedere psihologic într-un loc în care nu am mai fost niciodată. M-am mutat într-o țară străină. Nu am părăsit o casă închiriată timp de un an. Mi-a fost frică să dau telefoane.”

Ulterior, ea a atacat-o pe Kim Kardashian, dar și pe Kanye West, spunând că „gunoiul se elimină singur de fiecare dată.”

„Dar am învățat, de asemenea, că nu are niciun rost să încerci în mod activ să-ți învingi dușmanii.”, a spus ea.

Disputa dintre Taylor și Kim și Kanye a izbucnit, de fapt, în 2009, aparent din senin, când Taylor, în vârstă de 19 ani, se afla la MTV Video Music Awards, acceptând premiul pentru cel mai bun videoclip feminin pentru piesa „You Belong with Me”.

Dintr-o dată, în mijlocul discursului ei, Kanye a sărit pe scenă, i-a luat microfonul din mâini și a urlat: „Yo, Taylor, mă bucur mult pentru tine și te las să termini, dar Beyoncé a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile. Unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile!”.

În încercarea de a atenua tensiunea, Beyonce a chemat-o mai târziu pe Taylor pe scenă când a câștigat premiul pentru videoclipul anului pentru „Single Ladies” (Put a Ring on It) și i-a permis vedetei de muzică country un moment în lumina reflectoarelor.

Dar tensiunea a continuat doar atunci când tatăl celor patru a umilit-o din nou pe vedetă la VMA-urile din 2015.

Se părea că cei doi se înțelegeau bine când Kanye a glumit: „Știți de câte ori au anunțat că Taylor îmi va da mie premiul pentru că le va aduce mai multe audiențe?”

Mai recent, Kanye West a introdus-o din nou pe Taylor în cântecele sale de pe albumul „Vultures”.

În ultimul său cântec „Carnival”, numele lui Taylor Swift se află pe o listă cu figuri controversate, inclusiv violatorul acuzat Bill Cosby și miliardarul din domeniul tehnologiei Elon Musk - care și eu au ajuns în versurile lui Kanye.

„Acum sunt Ye Kelly, cur*o/Acum sunt Bill Cosby, cur*o/Acum sunt Puff Daddy bogat/Ăsta sunt eu prea bogat”, spune Kanye în versurile lui, scrie Forbes, citat de Dailymail.co.uk.

„Adică de când cu Taylor Swift, de când am un Rollie pe braț/ Sunt noul Iisus, cur*o/Transform apa în Kris/Asta e pentru ce i-au făcut lui Chris/Nu pot face un ca*at cu asta”

Kanye West a fost căsătorit cu Kim Kardashian timp de opt ani, iar împreună au patru copii. Fosta soție a anunțat pe social media că va face parte din vedetele care merg la Super Bowl.

Kim a început să se întâlnească cu Pete Davidson după despărțirea lor timp de nouă luni, dar acesta a fost hărțuit online de către Kanye în timpul relației cu starleta de la Hollywood.

În cele din urmă s-au despărțit, dar Kim a intrat într-o altă nouă relație - de data aceasta cu Odell Beckham Jr. Cuplul a devenit publică după ce a început o poveste de dragoste vara trecută.

„Kim a avut o relație romantică cu Odell încă din vara anului trecut și a crezut că a reușit să o țină ascunsă. Ea nu se vede cu nimeni altcineva în acest moment - cel puțin nu din câte știu prietenii ei apropiați.”

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Kim a vrut cu adevărat să păstreze această idilă privată din două motive. Unul este că are un fiu de un an cu fosta lui Lauren Woods. Amândoi au vrut să evite orice speculație că el a părăsit-o pe Lauren pentru Kim, pentru ca mai apoi Kim să fie catalogată drept o distrugătoare de familii.
Al doilea motiv este pentru a evita reacțiile negative din partea lui Kanye. După ce Kanye l-a făcut pe Pete Davidson să renunțe, Kim vrea să evite asta cu orice preț. Este doar o chestiune de timp până când Kanye va spune ceva public, dar nu are încă o dovadă solidă.”

Ce este Super Bowl?

Super Bowl reprezintă punctul culminant al sezonului de fotbal american din NFL, fiind cel mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite. Acest meci final opune campionii Conferinței Americane (AFC) contra celor din Conferința Națională (NFC), determinând campionul național al NFL. Încă de la prima ediție în 1967, Super Bowl a crescut în popularitate, devenind nu doar un fenomen sportiv, ci și unul cultural.

Evenimentul este cunoscut pentru spectacolul de la pauza mare, care a găzduit performanțe memorabile ale unora dintre cei mai mari artiști ai lumii. Publicitatea în timpul Super Bowl este extrem de căutată, companiile cheltuind sume considerabile pentru a-și promova produsele în pauzele comerciale, acestea devenind aproape la fel de așteptate ca și meciul însuși.

Super Bowl Sunday s-a transformat într-o sărbătoare nedeclarată în SUA, cu familii și prieteni adunându-se pentru a urmări meciul. În plus, este un generator major de venituri pentru orașul gazdă, aducând beneficii economice semnificative prin turism și consum.

Pe parcursul anilor, Super Bowl a fost martorul unor momente istorice de neuitat, de la reveniri spectaculoase la performanțe defensive dominante. Recordurile stabilite și momentele memorabile contribuie la țesătura narativă a NFL, consolidând Super Bowl ca un pilon al culturii sportive americane.

Anul acesta, Usher este cel care a întreținut atmosfera la Super Bowl 2024 din Los Angeles.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine