Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, a fost prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, organizată la Palatul Parlamentului chiar de vedeta TV, unde a defilat pentru trei creatori de modă români. În trei ținute diferite, Violeta Bănică a furat toate privirile pe scenă.

Violeta Bănică a făcut furori în cadrul Galei „Nu există nu se poate”


Andreea Marin este cât se poate de mândră de fiica ei de doar 17 ani, căci adolescenta are cu totul alte preocupări față de mulți dintre tinerii de vârsta ei. Violeta Bănică are o sete mare de cunoaștere, moștenire de la mama ei, și de mică și-a dorit să se implice în diferite proiecte sociale.

Fiica fostei prezentatoare TV este, de altfel, parte din echipa FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations), pentru care a ținut și un discurs la Palatul Parlamentului, în urmă cu câteva luni. În acest proiect, Violeta Bănică a fost „Head of Conference” și a coordonat proiectul de mare anvergură.

Violeta Bănică, trei ținute superbe la Gala „Nu există nu se poate”

Pe 24 aprilie, Violeta Bănică a reușit să-și impresioneze încă o dată mama, odată cu apariția pe podiumul Galei „Nu există nu se poate”. Adolescenta a purtat trei ținute extraordinare, toate creații ale uno designeri români.

În cadrul evenimentului, Andreea Martin a oferit premii mai multor personalități din mai multe domenii, printre care artă, medicină, sport de performanță.

Violeta Bănică, într-o ținută Amalin by Andreea Raicu

Violeta Bănică a strălucit la propriu în rochia semnată Andreea Raicu. Cu zâmbetul pe buze și încrezătoare în forțele proprii, fiica Andreei Marin a pășit pe podium sigură că ținuta va atrage atenția. Și așa fost!

Violeta Bănică a defilat pe podium ca un manechin

Violeta Bănică, într-o ținută „Trends by Adina Buzatu”

Cine a spus că femeile nu pot purta costum? Yves Saint Laurent  a creat primul toxido pentru femei în 1966, iar în România, Adina Buzatu continuă acest trend, iar ținutele sunt de-a dreptul fabuloase. Violeta Bănică a purtat un astfel de constum în cadrul Galei „Nu există nu se poate”.

Violeta Bănică, într-o ținută masculină

Violeta Bănică, într-o ținută „MMarquise”

„Shine bright like a diamond”, iar Violeta Bănică asta a făcut. Într-un costum lucios marca „MMarquise”, Violeta Bănică a avut încă o apariție de excepție la prezentărea de modă din cadrul Galei „Nu există nu se poate”.

Violeta Bănică, elegantă, într-o ținută strălucitoare
1 / 2
​„Gala “Nu există nu se poate!” 2024, Palatul Parlamentului, o mare realizare și o bucurie pentru o viață! Sute de personalități în aceeași seară sub același acoperiș, valoare pur și simplu!
Domenii variate reprezentate de vârfuri și un spectacol extraordinar – emotie, stralucire, lectie de viață, oameni model! Va deveni tradiție și e o promisiune pe care o fac în calitate de producător și amfitrion!
Art Director-ul Galei, Alin Gălătescu, a avut o echipă impresionantă de 70 de vedete în culisele galei ce au defilat pe podium pentru cele 5 defilări minunate: Amalin by Andreea Raicu, Trends by Adina Buzatu, Cera Mihăilescu și modelele Cardinalia, Antonia Nae, Khulto și MMarquise - câtă frumusețe, creație realizată cu talent, strălucire pur și simplu!”, a spus Andreea Marin.

Oamenii premiați la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin

 • Alex Găvan pentru campania Centura Verde
 • Mădălina Roman și Silvia Gănescu pentru proiectul AntrepreMAME
 • George Baltă și regizorul Tedy Necula pentru succesul și mesajul filmului “Mai departe”
 • Prof. Acad. Dr. Leon Dănăilă, Trofeul “Nu există nu se poate!” pentru întreaga carieră
 • Viorica Neagu, jurnalist, pentru exemplul pe care-l oferă si motivația dăruită celor ce trec prin lupta cu cancerul
 • Gabriel Ciobotaru, Asociația Șansa ta, pentru activitatea sa umanitară pentru copii, familii nevoiașe și oamenii străzii
 • Actorii Victor Rebengiuc și Mariana Mihut, Trofeul “Nu există nu se poate!” pentru întreaga carieră
 • Copiii însoțiți de dascălii lor, reprezentanți ai echipei României la competiția NASA, ce a obținut 50 de premii din 125 la nivel mondial
 • Edmond Niculușcă și Alberto Groșescu (ARCEN) pentru proiectul Casa Mița Biciclista Stabiliment Creativ
 • Bianca Mirică si Crina Maria Dinu pentru proiectul Bookshelf pentru tinerii pasionați de lectură
 • Părintele Dan Damaschin pentru activitatea umanitară excepțională în sprijinul a mii de copii și mame
 • Mihai Morar pentru proiectul “Fain și simplu”
 • Profesorii Nita și Mircea Nedea (Iași) pentru susținerea pro-bono a pregătirii celor peste 100 de tineri fără posibilități, viitori medici în România
 • Elisabeta Lipă, Trofeul “Nu există nu se poate!” pentru întreaga carieră
 • Alin Gălățescu pentru succesul proiectului Avanpremiere care susține modă românească
 • TEEN CHALLENGE pentru lupta antidrog extraordinară cu reușite notabile
 • Mirela Retegan pentru succesul proiectului Zurli
 • Diana Baicu, Trofeul “Nu există nu se poate!” pentru întreaga carieră în domeniul frumuseții îmbinate cu sănătatea și respectul pentru natură
 • Alex Gâlmeanu și echipa proiectului vizual Secret Nipple
 • In memoriam Alex Tache pentru lecția de viață și proiectul Casa Nest
 • Sculptorul Cătălin Bădărău pentru arta sa fără granițe
 • Sofia Vicoveanca, Trofeul “Nu există nu se poate!” pentru întreaga carieră
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine