Diversiune fantastică în fața anchetatorilor: Soția lui Cătălin Cherecheș ar fi fugit în Italia după primarul din Baia Mare. Tabita Gliga ar fi plecat cu mama edilului

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cătălin Cherecheș a fugit din țară, după ce a primit cinci ani de închisoare cu executare, într-un dosar de luare și dare de mită. Fuga edilului, dar și abandonul soției este foarte posibil să fi fost un plan bine pus la punct dinainte, chiar din ziua în care socrii au fost prinși de către procurorii DNA încercând să dea șpagă pentru a-l salva de pușcărie. Toată lumea a crezut că primarul fugar a fugit și și-a lăsat soția, când, de fapt, nu a durat mult, iar aceasta a plecat după el. Nu singură, ci împreună cu mama edilului.

Într-o intervenție televizată, după ce socrii au fost prinși pe 8 noiembrie încercând să dea șpagă unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj, implicată în dosarul său, Cătălin Cherecheș i-a adus numai insulte soacrei, cea care a și intermediat întâlnirea pentru cei 50 de mii de euro șpagă, dintre cei 100 de mii, pentru ca primarul din Baia Mare să nu ajungă la închisoare sau să primească o pedeapsă mai blândă.

Despre acest subiect, mai multe detalii, declarațiile lui Cherecheș, dar și informații despre soția acestuia, puteți citi în articolul de mai jos. Tot în acest articol puteți citi și declarațiile lui Cherecheș, care spune clar că se dezice de soție, dacă a făcut una ca asta în complot cu părinții ei, fără voia lui.

Adio, dar rămâi cu mine

Este posibil ca totul să fie, de fapt, o diversiune, iar Cătălin Cherecheș să fi știut de întreaga încercare a socrilor de a mitui judecătorii, deși nu a recunoscut niciodată lucrul acesta, ba chiar a negat să fi avut la cunoștință.

Toate lucrurile care s-au întâmplat ulterior duc spre concluzia că primarul din Baia Mare ar fi plănuit dinainte întreaga fugă, dar și abandonul soției, pentru a-i deruta pe anchetatori. Până la acest moment, totul este o supoziție.

Tabita Gliga, ca să nu fie bănuită de o legătură cu soțul ei după ce acesta a fugit din țară, posta pe social media, chiar și în ziua în care acesta a părăsit fraudulos România imagini cu torturi și bezele din cofetăria pe care o deține în Târgu Mureș.

Singură și însărcinată, Tabita Gliga părea că a fost părăsită și abandonată, când, de fapt, la câteva zile după ce primarul fugar a ieșit din țară, surse din anchetă spun că și ea a plecat după el, fără ca autoritățile să știe unde este. Aceasta ar fi părăsit România împreună cu soacra ei, mama lui Cătălin Cherecheș.

Anchetatorilor le este foarte greu să-l localizeze pe primarul fugar, despre care se spune că ar fi în Italia, la 100 de kilometri de Sicilia, pe insula Pantelleria. Pistele nu sunt sigure, pentru că există suspiciuni ca edilul din Baia Mare să fie și în Austria, spun ziarele din Maramureș, dar și Digi24.

Ultimele postări pe social media ale Tabitei Gliga sunt tot în legătură cu afacerea sa din Târgu Mureș, o cofetărie. Ce afaceri are, cu ce se ocupă și cine este soția lui Cătălin Cherecheș puteți citi în articolul de mai jos.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine