MURMUR lansează prima colecție de lenjerie intimă de Valentine's Day

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Pe data de 14 februarie, MURMUR, celebrul brand românesc cunoscut pentru colecțiile sale prêt-à-porter ce au cucerit vedete de calibru internațional precum Lady Gaga și Beyonce, își extinde portofoliul cu lansarea primei sale linii de lenjerie intimă.

MURMUR LENJERIE INTIMĂ
1 / 4
  • Noua colecție de lenjerie intimă reprezintă o sărbătoare a feminității și a senzualității, introducând pe piață piese de lenjerie ce combină luxul cu confortul, redefinind astfel modul în care femeile își exprimă stilul personal.
  • Fondat de Andreea Bădală în 2011, MURMUR s-a impus rapid pe scena internațională a modei, atrăgând atenția unor vedete de renume mondial. După mai bine de un deceniu în care a adus în atenția publicului siluete feminine accentuate prin colecții prêt-à-porter, brandul își mărește acum portofoliul prin introducerea unei linii de lenjerie intimă, marcând un pas semnificativ în evoluția sa.
  • Printre vedetele internaționale care au purtat MURMUR se numără Lady Gaga, Pamela Anderson, Paris Hilton, Madonna, Beyonce, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry.

O nouă eră a feminității: MURMUR Lingerie

Lansarea liniei MURMUR Lingerie pe 14 februarie nu este doar un eveniment semnificativ pentru brand, ci și o redefinire a modului în care lenjeria intimă este percepută și purtată.

Colecția evidențiază materiale luxoase, semitransparente și ultra-elastice, concepute să sublinieze și să respecte formele naturale ale femeii. De la corsete la body-uri elegante și accesorii versatile, fiecare piesă este gândită să fie purtată atât în intimitate, cât și ca elemente centrale în ținutele de zi cu zi.

Noua linie de lenjerie intimă MURMUR. Corsete fără durere!

Andreea Bădală, mintea creativă din spatele brandului, a abordat designul acestei colecții cu dorința de a explora relația dintre îmbrăcăminte și corp, eliminând constrângerile tradiționale ale lenjeriei pentru a oferi purtătoarelor libertate totală de mișcare.

Materialele ultra-elastice folosite permit brandului să se adreseze unei game variate de mărimi, de la XS la XXL, asigurând că fiecare femeie poate găsi piesa potrivită pentru ea.

Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR
„Am dorit să explorez relația dintre îmbrăcăminte și corp, punând în valoare liniile retro ale designurilor mele semnătură, într-un mod care să ofere libertate totală purtătoarei. Am eliminat sârmele și constrângerile specifice, oferind în schimb flexibilitate prin materiale ultra-elastice”, a declarat Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR.

Debutul liniei de lenjerie intimă la New York din iulie 2023 a fost întâmpinat cu entuziasm, lucru care a adus un plus valoare brandului MURMUR pe piața internațională.

De altfel, participarea la The Best of Intima Awards 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de lenjerie din New York, poziționează brandul pe un loc fruntaș la capitolul recunoaștere în industria modei. În Statele Unite, colecția de lenjerie intimă se găsește în peste 20 de magazine de profil.

Colecția MURMUR Lingerie este disponibilă pentru achiziție începând cu 14 februarie, atât online, pe site-urile brandului, cât și în locațiile fizice, oferind astfel accesibilitate largă publicului.

Lansat în România de Andreea Bădală, MURMUR redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese ce se potrivesc oricărui moment al zilei. De-a lungul anilor, brandul a devenit alegerea preferată a vedetelor internaționale.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine