Reclamații după festivalul Nostalgia: „Noi cum ne recuperăm acum obiectele noastre? / Pentru cei care au venit cu insulina, au avut parte de aceeași dificultate?”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Festivalul Nostalgia a fost la înălțimea așteptărilor celor prezenți , însă au fost și participanți care s-au plâns că nu și-au mai recuperat lucrurile după spectacol.

Festivalul Nostalgia a adunat oameni de toate vârstele

O tânără care a fost prezentă la Nostalgia s-a plâns pe pagina de Facebook a festivalului că nu și-ar mai fi primit înapoi cosmeticele, după ce i-au fost confiscate la intrare.

„În regulament Nostalgia Retro/Disco/Future nu se arată că nu ai voie cu ruj, rimel, lipstick. O întrebare organizatorilor, pazei ... de ce s-au oprit la intrare aceste obiecte? Apoi, la ieșire, evident că nu le-ai mai gasit. Cu ce anume perturba show-ul? De când particip la festivaluri, este prima dată când sunt oprite aceste obiecte. Noi cum ne recuperam acum obiectele noastre?”, a scris Mary Marilena. Până în acest moment, organizatorii nu i-au răspuns la comentariu.

O altă participantă la Nostalgia s-a plâns că nu ar fi fost lăsată să intre cu pastilele la festival, deși avea nevoie de ele. De altfel, situația cosmeticelor confiscate s-ar fi întâmplat și în cazul ei.

„Mary Marilena, sunt în aceeași situatie, eu nici măcar nu am primit opțiunea să mi se “păstreze” undeva. Mi-au luat balsamul de buze din gentuță și l-au aruncat direct în coș, nicio întrebare. Nu mai zic despre ignoranța completă a personalului în legatura cu medicamentele care se țin asupra persoanei, pentru utilizare în regim de urgență, în cazul meu, EpiPen. Sunt curioasă, pentru cei care au venit cu insulina, au avut parte de aceeași dificultate? Foarte slab din punctul asta de vedere.”, a scris Iulia Dragomir pe social media.

Sunt comentariile a două dintre participantele la Festivalul Nostalgia

Până la acest moment, organizatorii Nostalgia nu au oferit explicații publice cu privire la obiectele confiscate la intrarea la festival. Cu toate astea, însă, pe pagina de Facebook a festivalului, dar și pe site-ul oficial este menționat regulamentul, unde este menționat și faptul că este interzisă intrarea la festival cu cosmetice. Regulamentul poate fi citit aici și aici.

Festivalul Nostalgia, o călătorie în timp

Festivalul Nostalgia a transformat Romexpo într-o mașină a timpului, aducându-i pe participanți în era lor de aur și oferindu-le o noapte de pomină pe ritmurile anilor '90 și '2000. Prezenți au fost și tineri din noua generație, care s-au distrat cot la cot cu generațiile trecute. Așa că toți s-au unit într-o călătorie plină de amintiri muzicale și distracție autentică.

Așadar, Festivalul Nostalgia, desfășurat la Romexpo în zilele de 10 și 11 noiembrie, a fost o călătorie în timp pentru toți cei prezenți. Cu o atmosferă plină de voie bună și muzică din alte vremuri, evenimentul a adus împreună oameni de toate vârstele pentru o seară de neuitat.

Sâmbătă și duminică seara, Pavilionul Central al Romexpo din București a fost gazda Festivalului Nostalgia, un eveniment cultural și artistic care a adus în prim-plan muzica și atmosfera anilor '90 și '2000. Cu orele de desfășurare între 19:00 și 05:00, participanții au avut șansa de a-și relua călătoria în timp și de a retrăi momentele lor preferate din adolescență, iar pentru cei mai tineri, au trăit clipe din copilăria părinților lor.

Pentru mulți dintre cei prezenți, Festivalul Nostalgia a fost o oportunitate unică de a reveni în trecut, pe ritmurile muzicii care au marcat o generație întreagă. Fie că era vorba de hituri pop, rock, latino sau chiar muzică lăutărească, pe scena Festivalului Nostalgia au răsunat acordurile care au cucerit inimile multora.

Participanții s-au implicat cu entuziasm, îmbrăcându-se în ținute retro și aducând cu ei bucuria de a se bucura de fiecare notă muzicală. Tinerele prezente la eveniment au mărturisit: „E foarte drăguț, ne-am îmbrăcat toate în școlărițe. Conform anilor 2000. Ne retrăim copilăria. Ora de chiulit, nu? E o amintire.”, au spus câteva dintre fetele de la festival.

„Este prima dată când particip, este foarte interesant, și încerc să mă bucur de ceea ce văd. Experiența depinde și de vârstă și dacă îți place muzica, orice tip de muzică. Începi să apreciezi și muzica de pe timpul părinților noștri.”, a spus una dintre tinerele prezente la eveniment.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine