Festivalul Nostalgia a provocat isterie. Imagini nemaivăzute de la spectacolul anilor '90 și '2000. Unii au plâns în hohote

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Nostalgia a fost cu adevărat un fenomen, căci la acest festival s-au strâns oameni de toate vârstele. Tineri între 16/25 de ani s-au distrat alături de cei din generațiile mai mari 30+. Astfel, pe ritmuri retro, muzica anilor '90 și '2000 a răsunat în difuzare, iar piesele au stârnit emoții, căci s-a lăsat cu ropote de plâns. Cele două seri pline de adrenalină au făcut Capitala să vibreze.

Galerie imagini 1 / 9

Nostalgia a reușit să călătorească în timp. Tematica celor două seri a fost ținute retro, căci tot retro a fost și muzica. Așadar, cei prezenți s-au conformat, iar ținutele au fost pe măsură. Imaginile din galeriile foto au fost publicate de Nostalgia Retro/Disco/Future, pagina oficială de Facebook a festivalului. Detalii despre eveniment puteți găsi pe nostalgia.love.

Organizatorii au fost perspicace, iar de la fața locului nu au lipsit carpeta cu „Răpirea din Serai”, mileul pe televizor, dar și jocurile din vremurile trecute. Au fost două seri aproape magice, iar distracția se poate vedea pe chipurile celor care au fost la eveniment.

Galerie imagini 1 / 5

Festivalul Nostalgia a fost mult așteptat, așa că pavilionul central din Romexpo a devenit neîncăpător.

@actualitate.net

Nostalgia Romexpo Festival 2023 - noiembrie 10/11. Imagini de senzație și nemaivăzute de la Nostalgia #nostalgia #festivalnostalgia #festival #romexpo #nostalgia2023

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine