Prima impresie a Irinei-Margareta Nistor despre Eva Măruță în filmul „Tati part-time”: „Poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrități”

3 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Filmul românesc "Tati part-time", cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, a atras atenția criticilor și a publicului. Irina-Margareta Nistor îl laudă pentru umorul și naturalețea jocului actoricesc, în special al Evei Măruță, fiica cunoscutului cuplu Andra și Cătălin Măruță. Dan Negru, de asemenea, și-a exprimat aprecierea pentru această comedie inteligentă, recomandând-o publicului larg.

Filmul românesc "Tati part-time", recent apărut pe marile ecrane, a stârnit un val de aprecieri din partea criticilor și a publicului. Producția, regizată de Letiția Roșculeț, îi aduce în prim-plan pe Alex Bogdan și pe Eva Măruță, într-o poveste plină de umor și momente emoționante.

Prima impresie a Irinei-Margareta Nistor

Cunoscutul critic de film Irina-Margareta Nistor a urmărit cu interes această producție și a fost plăcut surprinsă de performanța tânărului talent.

Observând prestația Evei Măruță, Irina-Margareta Nistor remarcă naturalețea și umorul acesteia, evidențiind că statutul de copil al unor celebrități nu a influențat negativ prestația sa.

"Surpriza a fost totală, Eva e minunată", spune Irina Margareta Nistor, adăugând că filmul este o alegere excelentă pentru perioada post-Revelion, fiind potrivit atât pentru părinți, cât și pentru copiii bine crescuți.

Irina-Margareta Nistor - „A mai venit o comedie după Visul. A venit Tati part-time. Toată lumea era curioasă, toți voiau să vadă cum joacă fetița lui Măruță și a Andrei, Eva. Știi cum e, fiecare se gândește: e, a prins rolul că e fata cui e. De multe ori poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrități.”

Dan Negru și aprecierea sa pentru comedia românească

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV, și-a exprimat de asemenea părerea pe rețelele sociale despre "Tati part-time". Văzut în perioada Crăciunului, prezentatorul TV consideră filmul o comedie inteligentă, meritorie pentru publicul larg. Recomandarea sa vine ca un ecou al recenziilor pozitive pe care filmul le-a primit.

Abordarea unică a lui Alex Bogdan

Alex Bogdan, interpretând rolul avocatului nevoit să aibă grijă de fina sa, a adus un element unic producției.

Actorul, recunoscut pentru stilul său jucăuș și apropiat de copilărie, a folosit această caracteristică pentru a crea o legătură autentică pe platourile de filmare.

Jocul său a adus o nouă dimensiune filmului, oferind publicului o perspectivă proaspătă asupra temelor de familie și responsabilitate.

Eva Măruță, o stea în ascensiune

Eva Măruță, interpretând rolul Mayei, fina avocatului, a reușit să capteze atenția publicului prin talentul său. Cu emoții firești pentru o actriță la început de drum, ea a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor, demonstrând că talentul nu ține cont de vârstă sau de numele de familie.

"Tati part-time" se dovedește a fi o producție remarcabilă a cinematografiei românești. Îmbinând umorul cu momente de sinceritate, filmul a reușit să atragă aprecierea atât a criticilor, cât și a publicului larg. Prestațiile actoricești ale lui Alex Bogdan și ale micuței Eva Măruță, împreună cu aprecierile lui Irina-Margareta Nistor și Dan Negru, demonstrează că filmul este mai mult decât o simplă comedie, fiind o reflectare autentică a talentului românesc.
Cu acest film, industria cinematografică din România marchează un nou succes, demonstrând că poate produce comedii de calitate, capabile să atragă și să mențină interesul unui public variat. "Tati part-time" nu este doar o poveste despre familie și responsabilități, ci și o dovadă a maturizării și diversificării genului de comedie în cinematografia românească.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine