Kate Middleton și Prințul William, anunț important. Motivul pentru care și-au întrerupt vacanța de Paște

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Kate Middleton și Prințul William și-au petrecut vacanța de Paște în Norfolk, unde cuplul regal deține reședința „Anmer Hall”, loc în care cei trei copii se pot juca în voie, dar și se pot bucura de animale, pădure și multă verdeață. Viața la țară poate fi un prilej foarte bun pentru ca familia să se conecteze, dată fiind situația din acest moment: Prințesa de Wales și Regele Charles suferă de cancer. Cu toate astea, Kate Middleton și Prințul William și-au întrerupt programul și vacanța de Paște pentru a face un anunț important.Kate și William, mesaj de Paște pentru oameni

Aflați la Norfolk, Prințul și Prințesa de Wales și-au rupt din timp și au realizat mai multe postări pe social media, în special de Paște, sărbătoare pe care și-au întrerupt-o tocmai pentru a face urări ziua în care greco-catolicii au sărbătorit Învierea Domnului.

Pe Twitter (n.r. acum X) și Instagram, pe conturile oficiale au apărut clipuri în care sunt evidențiate momente din luna martie. „March rewind” au scris pe social media Prințul și Prințesa de Wales, unde au adăugat omagieri pentru Ziua Sfântului David, regimentele galeze, lansarea Premiului Earthshot, pentru 25 de ani de la înființarea Premiului Diana, aniversarea Commonwealth în 2024, Ziua Sfântului Patrick, dar și despre situația persoanelor fără adăpost din Sheffield, scrie OkMagazine.com.

De altfel, în fragmentele video postate pe social media sunt enunțate și omagieri pentru Kate și lupta ei cu cancerul.Kate Middleton și Prințul William se află la Norfolk, unde au reședința de țără, împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. În urmă cu două săptămâni, jurnaliștii de la TMZ i-au surprins pe Kate și William la cumpărături la ferma Windsor. Cuplul regal era cu zâmbetul pe buze, chiar dacă Kate pare slăbită în urma tratamentelor pentru cancer.

Pe 22 martie 2024, Kate Middleton a dezvăluit printr-un video făcut public că suferă de cancer, afecțiune descoperită în urma unei intervenții chirurgicale abdominale avută în luna ianuarie a acestui an. La momentul anunțului, Kate a făcut public un mesaj cu puternic impact emoțional.

Kate și Milliam s-au întâlnit în 2001, pe vremea când amândoi studiau la Universitatea Sfântul Andrews din Scoția. Cei doi au început o relație oficială în 2004, iar în 2010 s-au logodit.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine