Ilinca Vandici, dezamăgită pe viață după ce și-a început viața sexuală la 18 ani. Întâmplarea a fost îngrozitoare: „Un dezastru”

4 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Ilinca Vandici (37 de ani) este una dintre cele mai râvnite femei din România, însă, cu toate astea, a avut parte și de multe dezamăgiri în dragoste. Fie că a fost ea cea care a ieșit din relații, fie că a fost părăsită, iată că frumusețea nu ține locul sentimentelor. Prezentatoarea Kanal D a povestit în emisiunea pe care o prezintă cu Teo că prima ei experiență sexuală a fost una pe care nu o poate uita, însă nu a rămas o amintire plăcută.

Ilinca Vandici. Colaj: Actualitate.net


Toate femeile își doresc și speră ca primul bărbat din viață să le ofere clipe de neuitat, lucru la care se aștepta și Ilinca Vandici. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar prezentatoarea TV a fost complet dezamăgită.

Ilinca Vandici, amintire neplăcută din prima experiență sexuală

Ilinca Vandici și-a început viața sexuală în adolescență, mai exact la 18 ani, la finalul liceului. Cu toate că se aștepta ca momentul să-i rămână într-un sens pozitiv amintire, vedeta TV își aduce aminte cu tristețe despre prima experiență sexuală cu un bărbat.

Ilinca Vandici a declarat în emisiunea de la Kanal D2 că momentul în care și-a început viața sexuală a fost „un dezastru”, însă, din fericire, a rămas o amintire, chiar dacă una nu neapărat plăcută.

Legat de prima mea experienţă, aveam 18 ani şi jumătate. Fake, falsă a fost prima experienţă. Nu a fost cu fluturaşi în stomac…nu a fost aşa, ci un dezastru.”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, relații de iubire cu băieți de bani gata

Ilinca Vandici s-a iubit, de-a lungul timpului, cu mai mulți bărbați celebri, printre care afaceristul Bogdan Ivanof, fotbalistul Cătălin Tira, Alin Cocoș și Ciprian Marica.

Ilinca Vandici a mărturisit că a părăsit și a fost părăsită la viața ei, însă Alin Cocoș este bărbatul care a renunțat la ea pentru a avea parte de aventuri cu alte femei. Și pentru că ținea la ea și o respecta, acesta i-a spus franc în față că vrea să o lase pentru că nu este pregătit de o relație serioasă. „Mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o personaă specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat.”, a spus Vandici despre Alin Cocoș.

De altfel, relația cu Ciprian Marica a fost intens mediatizată, mai ales că s-a întins pe parcursul mai multor ani. Însă fostul fotbalist a înșelat-o cu mai multe femei, lucru care a dus la despărțirea definitivă.

Ultimul bărbat cu care Ilinca Vandici s-a afișat a fost Andrei Neacșu, care i-a fost și soț, dar care a făcut-o și mamă. Cei doi sunt părinții lui Zian, un băiețel care împlinește șapte ani pe 23 iulie.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine