Hugh Jackman și Deborah Lee Furness divorțează după 27 de ani de căsătorie

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Unul dintre cele mai iconice cupluri de la Hollywood, Hugh Jackman și Deborah Lee Furness, au anunțat decizia lor de a divorța, după aproape trei decenii petrecute împreună.

Vestea divorțului a venit ca o surpriză pentru mulți dintre fanii și urmăritorii lor.


Într-o declarație oferită pentru people.com, cuplul a menționat: „După o căsnicie minunată și plină de dragoste ce a durat aproape 30 de ani, am ales să ne despărțim. Această decizie, deși dificilă, este un pas către creșterea noastră individuală.”

Subliniind importanța familiei lor, cei doi au adăugat: "Familia noastră rămâne prioritatea noastră supremă și suntem extrem de recunoscători pentru dragostea și sprijinul pe care l-am primit de-a lungul anilor. Pe măsură ce îmbrățișăm această nouă fază, solicităm înțelegere și respectarea intimității noastre."


Hugh Jackman și Deborah Lee Furness s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului australian "Corelli" în 1995. Chimia dintre ei a fost evidentă încă de la prima întâlnire, iar relația lor s-a dezvoltat rapid. Deb, deja o actriță consacrată, și Hugh, un actor la început de carieră, s-au căsătorit în mai puțin de un an de la întâlnirea lor, pe 11 aprilie 1996.

De-a lungul anilor, cuplul a devenit unul dintre cele mai îndrăgite din Hollywood, având doi copii, Oscar și Ava. Au fost văzuți frecvent împreună pe covorul roșu și la evenimente de marcă, reflectând o legătură puternică și afecțiune reciprocă. După 27 de ani de căsătorie au anunțat decizia lor de a se separa.


Hugh Jackman, faimos pentru rolul său emblematic, Wolverine, din seria "X-Men"

Hugh Jackman este un actor australian recunoscut pe plan internațional, cel mai faimos pentru rolul său ca Wolverine în seria de filme "X-Men".

Născut pe 12 octombrie 1968, Jackman a avut o carieră diversă care include atât filme de acțiune, cât și producții muzicale, fiind la fel de apreciat pentru vocea și talentul său muzical, așa cum s-a văzut în filmul "The Greatest Showman".

Pe lângă cariera sa cinematografică, el a avut prestații notabile pe scenă, câștigând un premiu Tony pentru rolul său din producția de pe Broadway "The Boy from Oz".

Jackman este, de asemenea, cunoscut pentru implicarea sa în diverse cauze caritabile și pentru personalitatea sa carismatică.


Deborah Lee Furness este o actriță și producătoare australiană renumită pentru diversele sale roluri în film și televiziune. Născută pe 30 noiembrie 1955 în Sydney, Australia, Furness s-a distins în filme precum "Shame" (1988), unde a interpretat rolul Astrei, și "Jindabyne" (2006), unde a jucat alături de Gabriel Byrne. De asemenea, a avut apariții notabile în seriale TV australiene, precum "Correlli", unde a lucrat pentru prima dată alături de viitorul ei soț, Hugh Jackman.

Pe lângă contribuțiile sale în lumea divertismentului, Deborah este și o avocată pasionată a adopției și a drepturilor copiilor, contribuind activ la reformarea legilor adopției în Australia. În ciuda succesului și notorietății sale profesionale, Furness a fost frecvent în centrul atenției și datorită căsniciei sale cu actorul Hugh Jackman. Cu toate acestea, în 2023, cei doi au anunțat divorțul, marcând sfârșitul uneia dintre cele mai longevive și mediatizate relații din lumea showbizului.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine