Gina Pistol, aproape în lacrimi pe Instagram. Mesajul unei femei a bulversat-o complet /FOTO

5 februarie 2021   Monden

Gina Pistol a avut parte de momente neplăcute, după ce a primit o serie de mesaje de la diferite persoane în care o criticau pentru felul în care arată. Cel mai urât mesaj primit a fost de la o femeie care a făcut-o aproape să plângă.

article img
Gina Pisol. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol, răvășită pe Instagram după o serie de mesaje primite

Iubita lui Smiley are parte și de fani care o iubesc, dar și de urmăritori care nu fac altceva decât să o critice, să o judece, deși este gravidă în 9 luni. Prezentatoarea show-urilor Asia Extress și Chefi la cuțite a reacționat pe Instagram, după ce răutățile au curs pe InstaStory.

Gina Pistol a fost vizibil deranjată de remarcile făcute de urmăritorii ei, însă cel mai urât mesaj a venit din partea unei femei, Mariana, care i-a spus că arăta mai bine înainte să fie gravidă.

Un comentariu deplasat, care n-ar fi trebuit să i se spună unei femei gravide, mai ales că în perioada celor 9 luni de sarcină femeile trec prin tot felul de stări emoționale, se luptă cu diferite probleme, de la retenția de apă la probleme de ordin emoțional din cauza hormonilor.

De altfel, sarcina nu trebuie văzută ca pe o povară, lucru pe care Gina Pistol a încercat să-l explice doamnelor răuvoitoare.

Gina Pistol: Femeile asta stau lângă șanț și comentează

„Deci, uneori, oamenii spun lucruri trăsnite! Las special numele, că poate așa li se face un pic de jenă, mă gândesc eu, nu știu. Mă, da’, sunt oameni cu părul alb, oameni care au copii, oameni care au nepoți.

Toți avem simpatii și antipatii, dar mie mi-ar fi jenă vreodată să las un mesaj cuiva urât sau un comentariu, pentru că, până la urmă, este vorba despre mine! Nu despre persoana respectivă!

Tot timpul le spun asta! Ceea ce spui despre mine nu mă definește, însă, te definește pe tine! Dar, trebuie să ai și minte să înțelegi… Doamne ferește!.

Femeile astea trecute prin viață și rele sunt exact genul ăla de oameni care stau și se uită pe vizor să vadă cine a mai venit pe la vecinu’ sau pe la vecina. Stau în fața blocului, stau lângă șanț și comentează…”, a menționat Gina Pistol pe InstaStory.

article img

Vedeta tv are o relație de 3 ani cu Smiley

Frumoasa blondă se află în showbiz de aproape două decenii, timp în care a reușit să se remarce prin frumusețea ei, dar și prin calitățile sale artistice. Gina Pistol este prezentatoare tv și are o relație de 3 ani cu Smiley, pe care îl va face tată de fată la finalul acestei luni.

Înainte de relația cu fostul component al trupei Simplu, Gina Pistol s-a iubit și cu Codin Maticiuc, afaceristul libanez Nicola, Bogdan Ivanov, Ciprian Marica ș Mihai Răduț.

Singurul care a reușit să o facă mămică este Smiley, de care s-a îndrăgostit iremediabil la un spectacol și alături de care a început un drum în viață.