#Gina Pistol

Cât de mult s-a transformat Gina Pistol în luna 8-a de sarcină. Imagini de senzație cu iubita lui Smiley

19 februarie 2021   Monden

Gina Pistol se pregătește să nască, luna viitoare, primul ei copil. O fetiță pe care o va aduce pe lume în luna martie. Prezentatoarea Chefi la cuțite este total transformată, iar burtica este atât de mare încât zici că are gemeni.

article img
Smiley, alături de Gina Pistol. Sursa foto: Playtech.ro

Gina Pistol, transformată în sarcină. Radiază de fericire

Faimoasa prezentatoare de la Antena 1 se pregătește intens pentru ziua în care va deveni mamă, motiv pentru care deja a început să-și cumpere lucruri pentru camera copilului, de la cărucior până la hăinuțe e bebeluși.

Citește și: Inca o lovitura crunta!! Bianca Dragusanu, scandal de proportii cu cel mai bun prieten. A tradat-o in cel mai dureros mod

Gina Pistol radiază în postura de mămică, iar burtica de gravidă este mai mult decât evidentă. Îmbrăcată într-o rochie mulată, iubita lui Smiley și-a etalat silueta pe Instagram. Vedeta a luat câteva kilograme în sarcină, însă nu foarte multe. Cea mai evidentă din toată ecuația este burtica de gravidă, care este atât de mare încât zici că Gina este însărcinată cu gemeni.

article img
Gina Pistol este mândră nevoie mare de burtica de gravidă. Sursa foto: Instagram

Prezentatoarea Chefi la cuțite ține legătura constant cu fanii de pe rețelele de socializare și povestește zilnic despre etapele pe care le întâmpină în sarcină, dar și cum au evoluat ultimele 8 luni din viața ei.

De altfel, tot pe rețelele de socializare, vedeta tv are colaborări cu diferite firme pentru a face publicitate pentru diferite articole vestimentare sau cosmetice.

Citește și: Video cu Bianca Drăgușanu în timp ce își pune viața în pericol pe autostradă. Primele declarații ale vedetei

Gina Pistol este sprijinită de Smiley, care deja și-a luat rolul de tată în serios. Este foarte atent cu toate nevoile viitoarei mămici și așteaptă și el emoționat marele moment.

Artistul a povestit și el despre cum a decurs toată perioada această, mai ales că a fost și pandemie, însă a avut sprijinul familiei, fără de care nu ar fi putut face față. Chiar mama cântărețului este activă în viața celor doi viitori părinți și este gata să fie alături de Gina după ce va naște, mai ales că are experiență deja cu doi copii, Smiley și fratele lui.