Cum au prins-o pe Denisa Tănase inundațiile apocaliptice din Dubai: „Am ieșit la mall, s-au închis magazinele pentru că era apă la parter”. Exclusiv

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Denisa Tănase, artistă și antreprenoare de succes, locuiește în Dubai, unde derulează mai multe proiecte pe plan imobiliar. Actualitate.net a luat legătura cu afacerista în contextul inundațiilor din Dubai, unde a fost o furtună devastatoare. Poate cea mai puternică din ultimii 75 de ani, ne spune fosta cântăreață.

Denisa Tănase a vorbit în exclusivitate pentru Actualitate.net despre situația inundațiilor din Dubai. Foto: Actualitate.net


Denisa Tănase, în siguranță și neafectată de inundațiile din Dubai

În timp ce haosul a cuprins Dubaiul în urma inundațiilor, unde sute de oameni au dormit la propriu prin aeroport, blocați și fără posibilitatea să plece în altă parte. Zborurile au fost anulate în ziua inundațiilor, iar pe rețelele de socializare au rulat imagini de-a dreptul apocaliptice cu avioanele decolând de pe pistele pline cu apă. De altfel, sute de mașini au rămas pe străzile inundate, cu oamenii stând pe capote și așteptând să fie salvați.

Actualitate.net a stat de vorbă cu Denisa Tănase pentru a afla informații despre cum a trăit antreprenoarea acest moment dramatic. Din fericire, fosta cântăreață a explicat că în zona în care locuiește nu au fost astfel de probleme și chiar ne-a trimis câteva poze pentru a ne arăta cum arată străzile din fața blocului ei. Nici urmă de apă.

„Acum e ok. Nu știu cum este în alte părți, noi nu am ieșit ieri. La noi pare ok. Cred că mai și exagerează. Știu că aeroportul a fost închis. ”, a declarat Denisa Tănase, pentru Actualitate.net

Am întrebat-o pe antreprenoarea din Dubai dacă în urma furtunii și a inundațiilor le-au fost afectate clădirile sau apartamentele pe care le vând în în Emiratele Arabe, dat fiind faptul că mall-ul a fost inundat, iar bucăți din diferite clădiri s-au desprind în timpul viiturii.

„Nu, cum să afecteze? Păi ce probleme să fie cu blocurile? Nu. A fost, însă, cea mai puternică ploaie din ultimii 75 de ani.”, a mai spus Denisa Tănase.

Denisa Tănase locuiește în „Downtown Dubai”, un ansamblu rezidențial de lux din Emirate, amplasat chiar lângă mall.

„E totul normal acum, nu știu cum e prin oraș. Noi ieri am stat în casă și am ieșit doar seara la mall, unde pe la 8 au închis magazinele pentru că era apă la parter. Acum, din câte știu, se zboară, sunt multe delay-uri (n.red. întârzieri), pentru că au rămas multe zboruri care nu au plecat la timp.”, ne-a declarat, în încheiere, Denisa Tănase.

Acum, la două zile după furtuna care a rupt acoperișuri și a făcut prăpăd în aeroport, dar și în zona mall-ului din Dubai, a ieșit soarele și totul arată de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Denisa Tănase locuiește în Dubai din 2022, unde este implicată în afaceri imobiliare cu soțul ei, Mircea Brânzei. Pe lângă asta, fosta cântăreață are o afacere prosperă cu parfumuri, iar în prezent este proprietara a 60 de magazine amplasate atât în România, cât și peste hotare.

Deși nimeni nu a crezut în ideea ei cu parfumurile, Denisa Tănase s-a lansat în afaceri în 2018, cu 500 de euro, bani împrumutați de la fratele soțului ei. Acum, fosta componentă a trupei „Bambi” este milionară în euro.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine