fb pixel

BRomania dezvăluie adevăratul motiv pentru care a ales ca Eva să joace în „Tati part-time”, filmul cu un buget de 1 milion de euro: „Uite, vă recunosc eu vouă”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

BRomania a explicat motivul pentru care a ales-o pe Eva Măruță actriță în filmul „Tati part-time”. Fie că place sau nu cuiva explicația, Matei Dima face lumină după tot valul de comentarii prin care micuța a fost pusă la colț după apariția ei în această peliculă deja de succes.

Imagine articol

BRomania dă cărțile pe față. De ce a ales-o pe Eva ca actriță în „Tati Part-time”

„Noi recunoaștem ... Fiecare dintre noi recunoaștem. Dacă Eva nu ea copilul tău și nu avea following și nu era și o personalitate ea. Filmul ar fi fost foarte greu ca noi să-i dăm greenlight. Pentru că e un film de un milion de euro. În care te gândești: băi, dar cum o să vinzi filmul ăsta? Pot? Suntem într-o industrie în care cel mai bun poate să ia rolul și să faci un film comercial, suntem în industria asta?
„Dar ea este cel mai bun”, îl întrerupe Letiția Roșculeț, scenarista și producătoarea filmului.
„Eu nu cred că suntem în industria aia. În primul rând. Ajung și aici”, îi răspunde Matei Dima.
„Dar noi nu suntem în industria aia. În industria aia, nici eu nu jucam în filmele mele. Dacă eram într-o industrie: cel mai bun actor de comedie. S-ar putea ca nici eu să fi luat rolurile respective.”, a explicat Matei Dima, în podcastul „Acasă la Măruță”.

CONTEXT: Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că atât producătorii, scenariștii, dar și investitorii și-au dorit să scoată profit de pe urma unui film în care au investit foarte mulți bani.  În cazul de față, vorbim, totuși, despre un film al cărui buget a fost un milion de euro. Ați citit bine. Un milion de euro, bani care nu sunt de ici, de colo.

Un film privat este realizat în așa fel încât personajele care apar în peliculă să aibă priză la public, să fie deja cunoscute, pentru că nu este un film făcut la ghici, în care să își permită să piardă, ci să produc. Un film privat nu se realizează după ureche, la voia întâmplării, în care investitorii riscă toți banii, orice ar fi. Cine apare în film este o alegere care îi privește, în acest caz nu este vorba de a lua șansa cuiva de a fi văzut.

Imaginați-vă că investiți în propria afacere. Nu vă gândiți nici la ce zice vecinul, nici dacă altul ar fi meritat să facă asta în locul vostru sau dacă altcineva ar fi făcut-o mai bine. Cu siguranță fiecare dintre noi, când vine vorba de o investiție proprie, implementează un plan care să aducă profit.

„Dar în cazul ei ... Culmea. Culmea, culmilor, efectiv. Pentru că eu asta vreau să vă zic, să vă recunosc. Uite, vă recunosc eu vouă, că, înainte de a face filmul aș fi zis: bă, chiar dacă e o fetiță mai talentată, cumva, decât Eva. N-aș face filmul ăsta fără Eva, pentru că ea are și chestia asta de care noi avem nevoie să vindem un film, în care noi băgăm un milion de euro, ca afacere privată, știi? (n.r. adică este deja cunoscută, este copilul unor personalități și ar avea priză la public).”

CONTEXT - Menționăm că în filmul „Tati part time”, familia lui Cătălin Măruță a investit bani în acest proiect cinematografic. Adică, în această peliculă de un milion de euro, părinții Evei se află printre acționari. Când li s-a propus ca Eva să joace în „Tati part-time”, Măruță a fost întrebat dacă vrea să investească în film, lucru care a fost de acord. Practic, sunt și banii familiei la mijloc.

Imaginați-vă că doriți să investiți proprii bani într-un show în care doriți să vă implicați proprii copii, practic pe cheltuiala voastră, după care vin alți părinți și se plâng că ai lor ar fi fost mai buni și că ar fi meritat o șansă ai lor, nu ai voștri, deși este vorba despre investiția voastră.

Cum ați reacționa la astfel de comentarii? Este ca și cum cineva, oricine, vine și vă spune ce să faceți cu banii voștri, cum să-i investiți și, mai mult, să-i investiți în oricine altcineva, dar nu în familia voastră, pentru că așa e just pentru ei. Unde este corectitudinea?

Tot la fel, referitor la comentariile răutăcioase, precum că Eva a furat șansa altor copii. Gândiți-vă la faptul că fiecare este privilegiat în viața asta într-un fel. Sau nu. Și da, nu ne naștem cu șanse egale.

După cazurile expuse, ne-am putem raporta și la copiii care dorm pe stradă, care nu au ce mânca, care sunt abandonați. Până la urmă și copiii celor care publică astfel de comentarii poate au unde să doarmă, ce să mânânce, merg la o școală etc, comparativ cu cei care nu beneficiază de o astfel de viață.

Copiii vedetelor din România sunt blamați, judecați și au etichete grotești, puse de oameni cărora nu le convine situația în niciun context.

Dacă acești copii de vedete ajung cunoscuți, comentariile sunt: „normal, pentru că părinții au bani și sunt cunoscuți.”. Și dacă este așa, ce?

Dacă acești copii de vedete nu fac nimic din ce fac părinții, iarăși sunt comentarii: „nu are talent, nu a moștenit nimic, nu se ridică la nivelul mamei sau al tatălui”. Practic, nicio situație nu e câștigătoare.

View this post on Instagram

A post shared by Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

„Culmea, culmilior a fost este că ea este și singurul om care merita rolul respectiv, din punct de vedere al talentului și al muncii, și al educației pe care voi i-ați dat-o.”
„Deci e ... Pentru noi de aia este o poveste deosebită.”, a declarat Matei Dima în podcastul lui Măruță.

Urmărește-ne pe Google News

Google News Google News
Ne găsești și aici: Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

🪙 Curs valutar BNR
  • EUR 4.97
  • USD 4.48
  • CHF 5.32
  • GBP 5.89
  • BGN 2.54
  • RUB 0.05
  • MDL 0.26
🌡️ Vremea în România
  • Bucuresti 22°C icon
  • Cluj-Napoca 18°C icon
  • Constanta 21°C icon
  • Iasi 17°C icon
  • Brasov 15°C icon
  • Timisoara 22°C icon
  • Craiova 21°C icon