Adevărul despre despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Declarațiile care schimbă totul / Video

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu  s-au despărțit, suferă, merg la psiholog, dar au rămas prieteni. Declarațiile despre noua relație dintre cei doi au uimit pe toată lumea, inclusiv pe Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars, unde au fost invitați să vorbească despre ce li se întâmplă.

article img

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, pe vremea când erau împreună. Sursa foto: Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despre despărțire și prietenie

Cei doi foști iubiți sunt acum în relații de prietenie, nu mai locuiesc împreună, Vlad locuind deja cu sora ei, iar Cristina singură. Cei doi au făcut declarații emoționante în cadrul emisiunii Xtra Nigh Show, moderată de Dan Capatos.

Citește și: Vlăduța Lupău a încins fanii de pe Instagram. Fotografii de senzație cu ea în costum de baie: „Ești însărcinată?”

„Toată lumea se întreabă cum să mai fi prieten cu cineva cu care ai fost într-o relație timp de 9 ani. Uite că se poate. Important de știut este că noi am fost întâi de toate prieteni, și asta ne-a ajutat foarte mult.

Am clădit această relație de prieteni. Nu putem să dărâmăm  ce am construit înainte de cei 9 ani de relație și nici ce am construit în acești 9 ani de relație. Poate sună imposibil, dar se poate. Sunt cazuri atipice, dar depinde de om”, a spus Vlad Gherman, la Capatos.

Cristina Ciobănașu a fost cea care a deschis subiectul discuției despre despărțire, iar după ce au căzut de acord că nu mai are sens să fie împreună, cei doi au anunțat și public acest lucru.

Citește și: Polițiștii au rămas blocați după ce au primit la secție un pachet. Ce au găsit în cutie întrece orice imaginație / Foto

„Nu suntem construiți pentru scandal și nu cred că am putea să ne respectăm unul pe celălalt dacă am putea ajunge la așa ceva, ceea ce în relația noastră respectul a fost foarte important.

Este la fel de important să fim cât mai sinceri și cât mai transparenți și vrem să ne ținem spatele unul altuia, să fim prieteni.

Pentru că oamenii ne-au urmărit atâta timp pentru povestea noastră frumoasă de dragoste și respectul pe care l-am purtat și ni s-a părut important să spunem și acest aspect, legat de despărțire și prietenia noastră”, a declarat Cristina Ciobănașu, după ce Dan Capatos i-a felicitat pentru atitudinea lor, dar și pentru că se țin departe de scandal.

„Mergem la psiholog amândoi pentru a depăși momentul. Am pus în balanță lucrurile bune, am dat toate lucrurile pe toate părțile. Nu mai există cale de întoarcere”, a spus Cristina Ciobănașu, la Xtra Night Show.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine