Video viral cu uriașul campion mondial la judo Daniel Natea în timp mută o mașină din parcarea unui centru comercial

8 februarie 2021   Știri interne

Campionul mondial la judo Daniel Natea a făcut spectacol pe TikTok, într-un video în care apare în timp ce ridică singur un autoturism din parcarea unui mall. Clipul a fost viralizat pe rețeaua de socializare și urmărit de sute de mii de oameni.

article img
Daniel Natea. Sursa foto: Facebook

Daniel Natea a mutat o mașină din parcarea unui centru comercial

Întâmplarea haioasă are loc într-un mall din Sibiu, iar momentele au fost filmate și postate pe internet. Sora marelui campion îl sună pe dezamăgită că cineva i-a blocat mașina și nu mai poate ieși din parcare.

Daniel Natea a venit rapid la fața locului pentru a rezolva situația, însă nu înainte să o avertizeze că data viitoare trebuie să se descurce și singură.

Campionul mondial la judo s-a dat jos din mașină și a ridicat pur și simplu cu mâinile autoturismul care i-a blocat trecerea surorii sale. Daniel Natea a mutat mașina din parcarea centrului comercial.

După ce a fost postat pe TikTok, clipul a fost viralizat, distribuit de mii de oameni. Tânărul campion, în vârstă de 29 de ani, are o colecție de clipuri haioase pe TikTok, unde este urmărit de foarte mulți fani, în special iubitori ai jocului sportiv judo.

Daniel Natea se poate lăuda cu o impresionantă colecție de medalii după ce a participat la mai multe competiții sportive judo.

  • Campionul mondial a reușit să ia medalia de aur la IJF World Masters gold în Guadalajara (2016), medalia de aur aur la Grand Slam Abu Dhabi (2014, 2016).
  • Grand Prix Zagreb (2016)
  • 13 medalii la Cupa Mondială Bronz la CE U23 (2013, 2014)
  • Medalia de bronz la CE de seniori (2016)
  • Medaliile de aur la European Open Praga (2016), București (2017) și Madrid (2018)

Uriașul campion a făcut istorie la competițiile judo din întreaga lume, iar în 2019 ar fi trebuit să ia parte la Jocurile Europene de la Minsk și la Mondialul de judo din Japonia, însă din cauza unor probleme cardiace, dar și pentru că s-a antrenat în paralel pentru sambo, acesta a fost scos din competiții de Federația Internațională de Judo.

Sambo este un sport asemănător cu judo care își are originea în Rusia. Pasiunea pentru sambo a campionului la judo este mai veche, chiar din 2012, când a făcut pauză de la judo pentru a participa la campionatele pentru tineret sambo.

Daniel Natea, judo de la 7 ani ani

Campionul mondial a început să se antreneze pentru judo de la vârsta de 7 ani și a avansat spre o carieră în acest sport cu ajutorul antrenorului Ionel Chioveanu, de la CS Temerarul Sibiu. A mai fost antrenat și la CSȘ Șoimii Sibiu de către Octavian Crețu, apoi de către Iulian Crăciun, la CS Atletic Valleriana Târgoviște. Ulterior, Daniel Natea a intrat în clubul CS Dinamo, Brașov.

Autor: Daria Andrieș