Gestul emoționant făcut de Gisele Bündchen față de Tom Brady, după ce a câștigat cel de-al șaptelea titlu de campion al NFL

8 februarie 2021   Știri externe

Tom Brady a trecut în palmares cel de-al șaptelea titlu de campion NFL (Liga Profesionistă de Fotbal American), după ce echipa la care activează Tampa Bay Buccaneers a învins-o pe Kansas City Chief într-un meci istoric. Gisele Bündchen l-a susținut pe fotbalistul american și i-a transmis un mesaj devenit viral pe internet.

article img
Tom Brady. Sursa foto: Facebook

Echipa de fotbal american Tampa Bay Buccaneers a încheiat un meci cu adevărat intens și plin de emoții, tensiune și cu siguranță istoric cu scorul de 31-9, cu rivala Kansas City Chief, în finala Super Bowl.

Gisele Bündchen, gest emoționant față de Tom Brady, după ce a câștigat cel de-al șaptelea titlu de campion al NFL

Celebrul fotbalist american Tom Brady a fost susținut chiar din tribune de familia sa.  Frumoasa lui soție, Gisele Bündchen, și cei trei copii, au urmărit meciul cu sufletul la gură.

În mai multe clipuri postate pe InstaStory, Gisele a lăsat o serie de mesaje prin care își arăta susținerea. De asemenea, din loja în care se afla cu familia, modelul brazilian a făcut spectacol și a ținut-o numai într-un strigat pentru echipa soțului ei.

article img
Tom Brady și soția sa, Gisele Bündchen. Sursa foto: AFP.

Tom Brady este starul care a reușit să facă istorie în acest meci, a condus echipa și a lansat trei touchdown benefice pentru colegii săi.

Cel mai emoționant moment, dar și cel mai viralizat a fost după finala jocului, atunci când celebrul fotbalist american a fost năvălit de familie, Gisele Bündchen l-a felicitat direct pe sportiv cu o ploaie de îmbrățișări.

De altfel, jurnaliștii de AFP au surprins un sărut plin de pasiune între modelul brazilian și starul fotbalului american.

article img
Gisele, pe Instagram. Sursa foto: InstaStory

Faimosul model brazilian, care este într-un mariaj fericit alături de cel mai bun fotbalist din istoria NFL și-a ținut fanii la curent cu întregul eveniment pe Instagram, unde a făcut și postări din tribune. 

Citește și: Imagini din interiorul fabuloasei reședințe din Florida a campioanei în tenis Serena Williams. Luxul e la el acasă / FOTO

Este pentru a doua oară când echipa Tampa Bay Buccaneers câștigă trofeul Super Bowl. La acest meci, duminică, la Tampa (Florida), au fost prezenți doar 25.000 de spectatori, printe care 7.500 de cadre medicale, care au purtat pe față cartoane cu fețe zâmbitoare, aceștia fiind plasați printre spectatori.

În ceea ce privește partea de distracție, la Super Bowl 2021 au cântat Eric Church și  Jazmine Sullivan, care au cântat imnul american, iar pauzele au fost susținute de solistul The Weekend.