#Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, pregătiri intense pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce surpriză vrea să-i facă soțului

1 februarie 2021   Monden

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini, clipuri și informații despre viața ei personală. Recent, ea a venit cu o rugăminte către fanii ei. Artista se află în dificultate și a considerat că cei care o vor ajuta să iasă din impas sunt admiratorii ei.

article img
FOTO: Vlăduța Lupău/Facebook

Cântăreața de muzică populară se pregătește deja de Ziua Îndrăgostiților, iar pentru că luna februarie este luna iubirii, ea a îmbrăcat deja o pijama roșie cu inimioare.

Într-o serie de mesaje pe InstaStory, Vlăduța Lupău le-a mărturisit admiratorilor săi că are o mică problemă pe care speră să o rezolve cu ajutorul lor.

article img
Vlăduța Lupău, alături de Adrian Rus, soțul ei. Sursa foto: Facebook

Așadar, artista a dezvăluit că ziua soțului ei este pe 12 februarie, iar la două zile distanță este și Ziua Îndrăgostiților, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpere două cadouri.

„Eu pentru că este luna îndrăgostiților, de ieri m-am îmbrăcat în pijamaua asta. Și nu că-i luna îndrăgostiților, în 12 este și ziua lui Adi. Oare ce să-i cumpăr? Ce să-i cumpăr lui Adi, pentru că trebuie să cumpăr nu unul, ci două cadouri”, a povestit Vlăduța Lupău pe InstaStory.

article img
Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețeaua de socializare. Sursa foto: captură Instagram

Artista de muzică populară este căsătorită cu Adrian Rus din noiembrie 2019, după cinci ani de prietenie. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar fostul portar CFR Cluj o însoțește peste tot la concerte, emisiuni și orice ține de cariera profesională a vedetei din Cluj.

Vlăduța Lupău a pășit prima dată pe scenă la 4 ani

Artista este un fenomen în muzica populară, căci la cei 29 de ani este deja celebră în toată țara. Cântăreața a fost pe scenă de la vârsta de 4 ani și poartă costume tradiționale în majoritatea aparițiilor sale la spectacole.

Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, păstrând în familie tradiția, mama și tatăl său fiind de altfel ancorați în acest domeniu, însă a preferat o carieră în  muzică.