Prezentatorul Stefan Pascuta a cucerit Dubaiul! Imagini de pus in rama din vacanta

14 mai 2021   Monden

Prezentatorul Stefan Pascuta a innebunit reprezentantele sexului frumos cu fotografiile din Dubai. Imaginile au survenit pe Instagram, spre deliciul admiratoarelor sale.

article img

Stefan Pascuta a cucerit Dubaiul

Nu mai are rost sa mentionam ca jurnalistul de la B1TV stie cum sa se faca placut doar cu o privire. Ochii albastri ca marea si zambetul larg il fac pe Stefan Pascuta sa devina unul dintre cei mai doriti prezentatori tv din Romania. Trebuie sa mentionam ca de ceva timp, jurnalistul se mentine cu statutul de burlac, asa ca femeile roiesc, cel mai probabil, in jurul lui.

article img

“De la 40 de grade Celsius la -10. Am fost în singurul loc din lume unde poți interacționa cu pinguinii”, a scris Stefan Pascuta pe Instagram. 

Prezentatorul tv a plecat intr-o binemeritata vacanta in Emirate, unde a facut si o sedinta foto de senzatie. Jurnalistul a vizitat mai multe locatii de lux, insa cel mai bine s-a simtit in piscina unui hotel zgarie nori.

Stefan Pascuta a frant inimi in Dubai, unde femeile cu siguranta au ramas impresionate de aspectul lui fizic, mai ales ca deseori i se spune Tom Cruise de Romania.

article img

Atunci cand se afla la pupitrul stirilor, jurnalistul are o atitudine serioasa si prezinta cele mai bune subiecte ale zilei cu interes, mai ales ca inainte de a aparea pe micul ecran a fost si reporter de teren la TVR si Stirile Pro TV. 

Contactat de Actualitate.net, jurnalistul Stefan Pascut a oferit in exclusivitate primele declaratii despre minunata vacanta din Dubai. Prezentatorul tv a povestit pe larg care au fost locatiile ce i-au ramas in minte din sejurul in Emirate. 

“Am fost in zona de luxury a Dubaiului, dar am fost si in zona veche, Old Town, in bazaruri, sa vad cum traiesc oamenii de rand din Dubai. Am descoperit in 5 zile, un oras parca desprins din filmele SF. Am urcat pe Burj Khalifa, la etajul 125, iar liftul ne-a dus in aproximativ 1 minut. Am fost in zona de centre comericale, am descoperit restaurante de 5 stele, Dubaiul noaptea. Dubaiul a devenit un oras accesibil. Poti cheltui pe o cina cateva sute de euro, sau cateva zeci de lei. Si ceea ce conteaza foarte mult este ca localnicii sunt foarte ospitalieri”, a declarat Stefan Pascuta, pentru Actualitate.net.