#Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău s-a întors din Maldive. Nu o să-ți vină să crezi care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ajuns acasă

19 februarie 2021   Monden

Vlăduța Lupău s-a întors dintr-o binemeritată vacanță în Maldive, unde s-a deconectat de la viața de zi cu zi și s-a bucurat de zile cu soare alături de soțul ei, Adrian Rus. Sejurul a fost chiar un cadou pentru partenerul ei de viață, însă zilele au trecut și au revenit pe meleagurile noastre. Surprinzător, însă, este ce a făcut vedeta chiar în prima zi în țară.

article img
Vlăduța Lupău, alături de soțul ei, Adrian Rus. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău s-a întors din Maldive direct la desfăcut colete

Celebra artistă din Ardeal, care este înnebunită după cumpărături, a povestit pe InstaStory care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ajuns în țară. Deși a fost obosită după cele 13 ore de zbor și 5 ore petrecute în aeroportul din Dubai, Vlăduța Lupău nu s-a abținut și chiar în primele ore după ce a ajuns în casa ei din Cluj a început să despacheteze colete.

Ea a făcut o comandă serioasă de mai multe ținute vestimentare pe care le-a primit și pe care nu a putut să se abțină și deja le-a luat la probat. Artista a făcut imaginile publice pe Instagram, unde a lăsat deja cunoscutele coduri de reducere făcute de vedete după colaborările cu diferite firme.

Citește și: Vlăduța Lupău a încins fanii de pe Instagram. Fotografii de senzație cu ea în costum de baie: „Ești însărcinată?”

Vlăduța Lupău a creat isterie cu pozele din vacanță, asta pentru că fanii sunt de părere că vedeta este însărcinată. Ce-i drept, în fotografiile postate artista lasă să se înțeleagă că ar fi, însă cireașa de pe tort a fost mesajul pentru soțul ei, Adrian Rus, căruia i-a transmis că ce nu are va avea, mai exact un copil.

article img
Vlăduța Lupău, cu burtica suspectă! Sursa foto: Instagram

Cântăreața de muzică populară din Ardeal este căsătorită din 2019 cu Adrian Rus, pe care l-a cunoscut în urmă mai mulți ani Ei au fost prieteni, după care iubiți pentru 5 ani, apoi au făcut o nuntă ca în povești, iar nași de cununie le-au fost Olguța Berbec și soțul acesteia, Remus Novac.

Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de 4 ani, fiind talentată de mică și iubind muzica de folclor de la o vârstă fragedă. Deși a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, cântăreața nu a profesat niciodată această meserie, cu toate că este o tradiție în familia ei. Mama sa fiind emdic veterinar, iar tatăl zootehnist.