Îți dau lacrimile după ce le citești povestea. S-a îndrăgostit de un bărbat de pe Instagram, însă după ce i-a aflat secretul a rămas înmărmurită

3 februarie 2021   Monden

Foarte multe persoane își caută jumătatea pe internet, iar mulți oameni chiar ajung să-și găsească perechea pe rețelele de socializare sau pe site-urile matrimoniale. Așa s-a întâmplat și cu Raluca, o tânără din Baia Mare, care a pus ochii pe cel mai frumos bărbat, dar după a avut parte de o mare surpriză.

article img
Dragostea pe internet. Sursa foto: Wu Jianxiong/Unsplash.com

Raluca și Cosmin s-au cunoscut pe chat, pe Instagram. Primul care a abordat-o a fost tânărul, care după ce i-a studiat profilul și a considerat că-i suficient de drăguță pentru el a vrut să o cunoască.

Cosmin este din Cluj și este barman și lucrează la unul dintre cele mai renumite restaurante din oraș, toată lumea îl cunoaște. Raluca este manager de restaurant tot în Cluj, dar a crescut în Baia Mare.

Dintr-o întâmplare, după ce Instagramul i-a recomandat să o urmărească, având deja prieteni comuni pe rețeaua de socializare din domeniul în care activau cei doi.

„Mă numesc Raluca, sunt din Baia Mare și vreau să spun povestea mea. Una emoționantă, romantică, dar care m-a lăsat fără cuvinte, frapată efectiv, și din care am învățat o lecție importantă. M-am îndrăgostit fără să îmi doresc neapărat lucrul asta, dar continuarea este de-a dreptul uluitoare”, își începe povestea tânăra româncă.

La început, Cosmin a cerut să o urmărească pe Instagram, apoi a început să-i aprecieze conținutul de pe pagină. Câteva săptămâni mai târziu a prins curaj și i-a scris.

Raluca știa deja cine este: admiratorul ei necunoscut de pe rețeaua de socializare. Au vorbit alte câteva săptămâni și apoi au hotărât să se și vadă. Fiind în același oraș, cei doi au acceptat să iasă la o cafea împreună.

S-au îndrăgostit pe loc

După ce l-a văzut, Raluca a rămas fără cuvinte, Cosmin era superb. Un bărbat înalt, brunet, cu o statură foarte potrivită, ochii verzi, ten măsliniu. 

Pe Instagram nu avea poze cu el, doar cu peisaje din diferite locuri. Chiar și așa, Raluca a acceptat să se întâlnească, dar nu a regretat deloc.

Raluca, o tipă blondă, cu ochii albaștri, și ea de-o frumsețe rară, manager de restaurant la doar 30 de ani. A muncit mult să ajungă acolo și era foarte mândră de realizările sale. Era și singurul copil din familie, iar părinții peste tot se lăudau cu fata lor.

Cei doi au stat până dimineața în cafenea și au vorbit vrute și nevrute. Vorbeau de parcă se știau de-o viață.  Pur și simplu nu-și mai puteau lua ochii unul de la altul. 

Au început să se întâlnească apoi lunar, săptămânal, iar apoi chiar zilnic. S-au sărutat prima dată după 2 săptămâni. Cosmin era un tip care nu lăsa lucrurile să se întâmple voiajor atunci când venea vorba de o iubire. El deja o iubea pe Raluca și nu voia să greșească cu nimic, să o piardă.

Când o privea, o dezgolea cu privirea, o simțea prin toți porii, și-o imagina a lui, însă aștepta. Cosmin avea un secret bine ținut ascuns. Un lucru pe care nimeni, absolut nimeni nu-l știa despre el și încerca pe cat posibil să nu greșească tocmai acum. Nu știa, însă, cum s-i divulge totul Ralucăi. Credea că o va pierde.

Cosmin trăise cam toată viața lui în Barcelona. El și părinții lui s-au mutat în Spania pe când era foarte mic. Avea 3 ani când au părăsit România și s-a întors în țară la 25 de ani, dintr-o curiozitate pentru localul în care s-a născut. 

S-a îndrăgostit de zona Ardealului și a dat o șansă Clujului. El făcuse meseria în domeniul ospătăriei, era barman calificat, unul dintre cei mai buni, lucrase în Spania prin cele mai tari localuri. Câștiga foarte bine și era respectat în breasla sa.

Într-o seară, Raluca l-a invitat la un pahar de vin. Se pregătise toată săptămâna pentru seara asta. Îți cumpărase cea mai frumoasă rochie, pe care și-a dat toate economiile. A cumpărat cel mai scump vin, a comandat sushi și l-a așteptat acasă, cu șemineul aprins, cu paharul de vin roșu gata să fie savurat.

Cosmin a fost impresionat de gestul Ralucăi, dar fierbea și nu mai putea ține în el totul. Raluca nu l-a lăsat foarte mult să vorbească, l-a trântit pe canapea, l-a copleșit cu sărutări, în aer plutea pasiunea, era o atmosferă tensionată, plină de dorință. Raluca simțea că-i sare inima din piept, putea să jur că e gata să facă infarct. Îl dorea. Și îl dorea atunci.

Cosmin a cedat și s-a lăsat dus de val. S-au iubit toată noaptea. A fost o noapte pe care niciunul dintre ei nu o va uita vreodată. 

La final, s-au așezat în fața șemineului. Cosmin avea lacrimi în ochi. Regreta ce făcuse. Regreta ce făcuse înainte să-i spună ei adevărul.

Raluca nu știa ce se întâmplă, credea că greșise cu ceva, iar Cosmin nu se oprea din plâns. Era ciudat pentru ea să vadă acest bărbat superb, cu o statură bine făcută în fața ei plângând.

Până la urmă, Cosmin se ridică, o privește în ochi și îi spune: sunt femeie. Sau am fost femeie. Nu m-am născut bărbat, am devenit unul fizic de îndată ce am putut să fac lucrul ăsta. Nimeni nu știe treaba asta. Doar eu și părinții mei, care mi-au fost cei mai buni prieteni.

Raluca se uita împietrită. Nu-i venea să creadă ce aude. S-a uitat în ochii lui și nu credea că vorbește de fapt cu o femeie. Că se îndrăgostise de o femeie.

Cosmin s-a întors și a vrut să plece. Raluca l-a prins de mână, l-a smucit și l-a sărutat cu lacrimi în ochi. „Eu iubesc acest om, acest om cu care am o chimie așa cum n-am avut cu nimeni. Nu mă interesează fizic ce ești. Ești omul meu”, a fost reacția Ralucăi.

Au început amândoi să plângă și au rămas în casă, unindu-și trupurile pentru totdeauna și iubindu-se așa cum nu au mai făcut-o niciodată.