Motivul uimitor pentru care Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată cu Adelina Pestrițu

1 aprilie 2021   Monden

Andrei Duban are afinități când vine vorba de femei, iar Adelina Pestrițu nu se numără printre cele care ar fi genul actorului. Soția fostului prezentator tv a dezvăluit de ce acesta nu s-ar căsători niciodată cu fosta soție a lui Vârciu.

article img
Adelina Pestrițu, Grațiela Duban și Andrei Duban. Sursa foto: Playtech.ro

Motivul pentru care Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată cu Adelina Pestrițu

Andrei Duban a fost dat de gol de soție în ceea ce privește gusturile sale la femei. Așadar, printre cele mai frumoase femei în viziunea actorului ar fi Lora, despre care chiar soția lui a spus că arată senzațional.

Una dintre femeile cu care chiar s-ar putea căsători Andrei Duban, din perspectiva Grațielei Duban, este Lora. Există însă femei pe care fostul prezentator tv nu le-ar vedea soții, în special nevasta lui, în cazul în care nu s-ar fi căsătorit cu Grațiela. 

Astfel, una dintre femeile cu care Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată este Adelina Pestrițu, iar motivul a fost elucidat tocmai de Grațiela, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Andrei Duban, prins de soție cu o poză cu Andreea Mantea goală. Reacția Grațielei la Măruță

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu ar fi putut fi pe placul lui Andrei Duban este viața amoroasă a acesteia. Mai exact numărul de bărbați care au trecut prin patul vedetei. Grațiela a menționat că actorul și-ar fi dorit o soție virgină, pretenție ce a avut-o chiar și de la ea, însă nerealizabilă, până la urmă.

„I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem. Cu Adelina nu. Andrei, daca ar fi putut să mă ia și pe mine de nevasta virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu…a fost prea târziu.

Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a declarat soția lui Andrei Duban, în emsiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Andrei și Grațiela Duban s-au căsătorit în 2011. Cei doi sunt părinții unui băiețel de 8 ani pe nume Armin.

Vedeta tv a participat la la Survivor România în echipa Războinicilor, este actriță la Teatrul pentru copii Ion Creangă, iar Andrei Duban este actor la Teatrul Național Buucurești.