ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Vlăduța Lupău s-a întors din Maldive. Nu o să-ți vină să crezi care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ajuns acasă

Publicat:
2 minute

Vlăduța Lupău s-a întors dintr-o binemeritată vacanță în Maldive, unde s-a deconectat de la viața de zi cu zi și s-a bucurat de zile cu soare alături de soțul ei, Adrian Rus. Sejurul a fost chiar un cadou pentru partenerul ei de viață, însă zilele au trecut și au revenit pe meleagurile noastre. Surprinzător, însă, este ce a făcut vedeta chiar în prima zi în țară.

Vlăduța Lupău, alături de soțul ei, Adrian Rus. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău s-a întors din Maldive direct la desfăcut colete

Celebra artistă din Ardeal, care este înnebunită după cumpărături, a povestit pe InstaStory care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ajuns în țară. Deși a fost obosită după cele 13 ore de zbor și 5 ore petrecute în aeroportul din Dubai, Vlăduța Lupău nu s-a abținut și chiar în primele ore după ce a ajuns în casa ei din Cluj a început să despacheteze colete.

Ea a făcut o comandă serioasă de mai multe ținute vestimentare pe care le-a primit și pe care nu a putut să se abțină și deja le-a luat la probat. Artista a făcut imaginile publice pe Instagram, unde a lăsat deja cunoscutele coduri de reducere făcute de vedete după colaborările cu diferite firme.

Citește și: Vlăduța Lupău a încins fanii de pe Instagram. Fotografii de senzație cu ea în costum de baie: „Ești însărcinată?”

Vlăduța Lupău a creat isterie cu pozele din vacanță, asta pentru că fanii sunt de părere că vedeta este însărcinată. Ce-i drept, în fotografiile postate artista lasă să se înțeleagă că ar fi, însă cireașa de pe tort a fost mesajul pentru soțul ei, Adrian Rus, căruia i-a transmis că ce nu are va avea, mai exact un copil.

Vlăduța Lupău, cu burtica suspectă! Sursa foto: Instagram

Cântăreața de muzică populară din Ardeal este căsătorită din 2019 cu Adrian Rus, pe care l-a cunoscut în urmă mai mulți ani Ei au fost prieteni, după care iubiți pentru 5 ani, apoi au făcut o nuntă ca în povești, iar nași de cununie le-au fost Olguța Berbec și soțul acesteia, Remus Novac.

Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de 4 ani, fiind talentată de mică și iubind muzica de folclor de la o vârstă fragedă. Deși a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, cântăreața nu a profesat niciodată această meserie, cu toate că este o tradiție în familia ei. Mama sa fiind emdic veterinar, iar tatăl zootehnist.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani