ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Video cu momentul în care Monica Odagiu a fost implicată în accidentul mortal. Cine este Alexandru, tânărul decedat în urma impactului

Publicat:
2 minute

Monica Odagiu (27 de ani) a fost implicată duminică, 9 aprilie, chiar de Paștele Catolic, într-un accident mortal. Victima a fost un bărbat de 33 de ani, care a murit imediat după ce a fost lovit de autoturismul condus de actriță. Video-ul cu momentul accidentului a fost făcut public.

Video-ul cu momentul în care Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat în Capitală a devenit viral pe internet. Imaginile arată întreaga scenă de pe strada Știrbei Vodă.

Din ce se vede în videou-ul postat pe internet, Monica Odagiu nu pare să fi avut o viteză mare, se afla în apropiere de trecerea de pietoni și imediat după o stație de autobuz. Bărbatul de 33 de ani pare că ar fi premeditat momentul. Camerele video au surprins cum victima se uită ce mașini vini, se apleacă, după care sare în fața mașinii fix în momentul în care ajunge în dreptul său.

Monica Odagiu nu a mai apucat să facă nimic, doar să frâneze și să facă ușor stânga, însă, din păcate, bărbatul de 33 de ani sărise deja sub roțile autoturismului condus de actriță.

Cine este Alexandru, tânărul care s-a aruncat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu

Tânărul de 33 de ani era în stare de ebrietate și se bănuiește că ar fi dorit să se sinucidă după ce a fost dat afară de la serviciu. Tot din cauza stării sale de ebrietate a rămas și fără serviciu.

Inițial în spațiul public s-a spus că Alexandru avea 35 de ani, însă datele au fost corectate ulterior. Tânărul locuia în București, era singur la părinți și se pare că nu a suportat gândul că a rămas fără loc de muncă.

Oamenii legii adună probe și încearcă să afle dacă Alexandru suferea de depresie sau alte bolii. Rudele, familia și părinții sunt îndurerați și nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea băiatului.

Alexandru (stânga), bărbatul mort în accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Sursa foto: Antena 3 CNN

Așa cum am menționat mai sus, în video-ul postat pe internet pare că Alexandru, victima Monicăi Odagiu, pare că s-a aruncat în fața mașinii și a premeditat întregul moment.

Într-un articol anterior am explicat despre ce poate să riște Monica Odagiu în acest caz. Avocatul Cuculis a spus la Antena 3 că împrejurările în care s-a produs accidentul contează, de la viteză la modul în care s-a acționat și după incident. Oamenii legii fac cercetări, însă în ce condiții riscă închisoarea Monica Odagiu puteți afla aici.

Declarațiile Monicăi Odagiu după acest incident le puteți citi în acest articol. Din păcate, în familia Odagiu accidentul mortal nu este singura dramă din familie. În urmă cu o lună și două zile, surorile Odagiu și-au pierdut tatăl, pe Gelu Odagiu, artist de profesie. Despre întregul subiect puteți afla mai multe de aici.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani
Actualitate
Cine este și cum arată argentinianca de 60 de ani încoronată Miss Universe Buenos Aires. Ce face, de fapt, Alejandra Marisa, ca să arate atât de bine. Obiceiul care te întinerește sigur
Divertisment
Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut
Actualitate
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Actualitate
Video chiar cu clipa în care strada din Slănic Prahova se surupă și apare craterul de aproape trei metri adâncime, pe o suprafață de 60 de metri: „Mi-am dat seama cât de grav este acum, pare că se îndreaptă sper bloc”
Actualitate
Controverse după declarația lui Marcel Ciolacu: "Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți" - VIDEO
Stil de viață
Motivul uimitor din spatele gestului. De ce scriu Milenialii în conversații cuvântul „Lol”. Este un gest tipic acestei generații