Tragedie după tragedie. A murit tatăl actrițelor Ana și Monica Odagiu: „Stelele care s-au dus pe un alt cer”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Monica Odagiu (27 de ani) este greu încercată de viață. Pe 9 aprilie a fost implicată într-un accident mortal de circulație în care un bărbat și-a pierdut viața. Actrița trece printr-o perioadă grea, căci și-a pierdut și tatăl, pe Gelu Odagiu.

Monica Odagiu a trecut prin clipe groaznice duminică după masă, după ce a lovit din plin un bărbat care „s-a aruncat în fața mașinii” sale, după spusele actriței. Din păcate, fosta iubită a lui Dan Bittman nu a putut evita în siguranță accidentul, victima fiind și în stare de ebrietate, conform informațiilor apărut în spațiul public.

Iată și: În ce condiții riscă închisoarea Monica Odagiu, după ce a lovit mortal un bărbat în Capitală

Accidentul mortal s-a petrecut pe strada Știrbei Vodă din Capitală, chiar lângă Sala Palatului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, iar oamenii legii au testat-o pentru consum de alcool și droguri pe Monica Odagiu. Testele au ieșit negative, după care polițiștii  au condus-o la INML (n.r.Institutul de Medicină Legală Mina Minovici).

Din păcate, bărbatul de 33 de ani, victima în acest caz, care a traversat neregulamentar nu a mai putut fi salvat, deși s-au încercat metodele de resuscitare.

Monica Odagiu a oferit, pe rețelele de socializare, și o declarație după accidentul în care a fost implicată în Capitală.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc.

Vă mulțumesc  dacă lăsați legea să-și spună cuvântul.”, a scris Monica Odagiu, la câteva ore după ce a fost implicată într-un accident în care un bărbat și-a pierdut viața..

Surorile Ana și Monica Odagiu, despre moartea tatălui lor

Pe 7 martie s-a născut Gelu Odagiu, tatăl Monicăi și al Anei Odagiu. Pe 4 decembrie, în urmă cu 9 ani, Gelu Odagiu, tatăl surorilor Odagiu, s-a stins din viață. În urmă cu o lună și două zile, Ana Odagiu a postat o imaginea cu tatăl ei.

„7 Martie. Tata. Sau stelele care s-au dus pe un alt cer.”, a scris Ana Odagiu pe Facebook. În urma decesului tatălui lor, Ana și Monica au păstrat discreția.

Mai multe persoane au reacționat în urma aflării veștii că tatăl Anei și Monicăi Odagiu a murit, astfel că au curs râuri de comentarii.

„În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28.”, a declarat, la un moment dat, Ana Odagiu.

Cine sunt surorile Odagiu și cum au devenit celebre

Ana și Monica Odagiu sunt două actrițe care s-au făcut remarcate prin talentul lor, însă pe lângă scena teatrului, surorile Odagiu sunt și cântărețe.

Ana și Monica Odagiu au participat la emisiunile „Te cunosc de Undeva” și „Asia Express”, de la Antena 1.

Artistele Ana și Monica Odagiu s-au născut într-o familie de artiști, tatăl lor, regretatul Gelu Odagiu, a fost chitarist, iar unchiul lor este compozitor muzical în Germania, în trecut colaborând cu Johnny Răducanu, cu care a avut și o trupă.

Biografie Ana Odagiu: s-a născut 14 iulie 1986 în București, este pasionată de muzică, în special de jazz, și a crescut cu melodiile celebrei Aura Urziceanu.

A terminat studiile Universitatea Naţional de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, secția teatru, în 2008, fiind atrasă și de actorie, însă muzica a rămas prima ei dragoste, așa că s-a înscris la mai multe show-uri televizate, printre care Megastar, Prima TV.

Pe partea de actorie a jucat în numeroase piese, de-a lungul timpului, așa că a putut fi văzută în rolurile: Katia in Platonov de A.P. Cehov, la Teatrul Valah din Giurgiu: ,,Ce rămâne-i numai dragostea”, Regia Mircea Cretu şi în ,,Jourdain cel scrantit”, o adaptare după Moliere şi Mihail Bulgakov. În filmul Clanu’ Sprânceană (2007), în rolul Anei Pop.

Biografie Monica Odagiu: este născută pe pe 27 iunie 1996 în București, are 27 de ani, activează ca actriță și cântăreață, și a devenit cunoscută în urma relației de iubire cu Dan Bittman, care este cu 33 de ani mai în vârstă decât ea. Dragostea lor a durat un an, însă au rămas buni prieteni.

Primele apariții publice ale Monicăi Odagiu au fost în serialul „Pariu cu viața” (2011), după care în drama Mia își ratează răzbunarea (2020), 16 Blows (2018) și Chororo.

A studiat actoria, la fel ca și sora ei mai mare, la UNATC. A făcut parte din trupa LalaBand, cântă la pian după un studiu de 12 ani și poate fi văzută în continuare în piesele de teatru.  Ea a participat și la „Vocea României”.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine