Spike și Livia, anunț important de Anul Nou. Este primul mesaj public despre relația lor mult condamnată, după ce bruneta l-a părăsit pe Bordea pentru prietenul lui cel mai bun

Publicat:
4 minute

Spike a postat, cu ocazia Anului Nou, un mesaj pe Instagram despre el și iubita lui, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Este primul mesaj despre acest subiect dat de artist, de când bruneta a plecat de acasă și a ales să fie partenera de viață a lui Spike, prieten cu comediantul, părăsindu-l astfel pe păcătosul de la Antenă.

Cătălin Bordea a trăit o traumă după divorțul de Livia

Spike și Livia, primele declarații despre relația lor de iubire, cu ocazia Anului Nou

Spike a postat un mesaj de Anul Nou, în care le urează tuturor un an nou fericit, însă cu mențiunea că nimeni nu știe nimic despre relația mult condamnată pe care o are cu Livia, fosta lui Bordea, de altfel și fostul lui prieten.

Cântărețul a vorbit la plural, adică și în numele iubitei lui, Livia, spunând că ce trăiesc ei este departe de ceea ce se știe la nivel public. Este primul mesaj pe care Livia și Spike îl fac în legătură cu relația lor de iubire.

Până acum, cei doi au fost puși la colț, judecați și huiduiți pe social media, după ce Cătălin Bordea a dezvăluit că soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten și a plecat de acasă. Deși comediantul a făcut mai multe declarații de-a lungul timpului despre momentul dureros în care a fost trădat de doi dintre cei mai importanți oameni din viața lui, Spike și Livia s-au abținut de la declarații și au ținut viața lor privată departe de gurile lor.

Iată că povestea lor merge mai departe și au ajuns la un nivel de iubire neașteptat. Îmbrățișați, într-o poză alb negru, Spike și Livia au postat pe Instagram un mesaj de Anul Nou, însoțit de un mesaj urarre, cu o mențiune despre viața lor. Este posibil ca cei doi să revină în atenția publicului cu declarații despre viața lor, însă după ce se mai liniștesc apele.

„Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie su credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi.”, a scris Spike pe Instagram.

Livia și Spike 

Cătălin Bordea, rănit și trădat din dragoste

Cătălin Bordea a fost părăsit de Livia după 11 ani de relație. Ruptura dintre cei doi s-a produs cu puțin înainte ca actorul să plece în aventura de la „America Express”, iar după ce a venit acasă a crezut că lucrurile se vor regla, însă soția lui deja luase decizia de a pleca de acasă.

La scurt timp, Livia a fost văzută cu Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă lui Bordea și brunetei. Angajat și el într-o relație de iubire, artistul s-a despărțit de partenera lui de viață, Simona Maican, pentru a începe o relație cu cea care i-a fost soție lui Bordea.

După câteva luni de la separare, Cătălin Bordea a declarat că relația dintre cei doi a început înainte de separare și că Livia l-a înșelat, de fapt, cu Spike. După divorț, Bordea i-a lăsat mașina fostei soții, însă după ce aceasta a fost surprinsă în trafic cu Spike sărutându-se în Range Rover-ul de câteva zeci de mii de euro pentru care actorul încă mai plătea rate, s-a răzgândit și și-a recuperat bolidul de lux.

Cătălin Bordea a dezvăluit că a apelat la sesiunile unui terapeut pentru a-și reveni după divorț, dar și înainte. Comediantul și-a dat seama că avea frica de abandon și a descoperit că poate nu a făcut chiar totul cum trebuia în relația cu Livia.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine