Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, strigăt de disperare. A izbucnit în lacrimi în podcastul lui Bursucu: „Eu nu puteam să plâng, voiam să urlu ...” /„M-a lăsat cu datorii ...”

Publicat:
3 minute

Larisa Uță, fostă Oprea, și-a deschis sufletul în fața lui Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu, într-un podcast inedit. Fosta soție a lui Alin Oprea a vorbit despre suferințele care i-au măcinat viața înainte și după divorț. Deși în video sunt prezentate frânturi din declarații, Larisa Uță încă este afectată de relația cu fostul solist al trupei Talisman.

Larisa Uță a plâns în podcastul lui Bursucu

Alin Oprea și Larisa Uță s-au cunoscut în 1997, iar în 1999 au devenit soț și soție. Cei doi au împreună doi copii, pe Adrian și Melissa Sarah, care locuiesc în prezent în Londra, Marea Britanie, alături de mama lor, Larisa.

În 2021, Alin Oprea și soția lui au divorțat cu foarte mare scandal, ambii s-au acuzat de infidelitate, iar Larisa a ales să părăsească țara și să se mute cu cei doi copii în Londra, unde se aflau la studii. Copiii lui Alin Oprea locuiau într-un apartament cumpărat de solist în Anglia, însă care a devenit casa familiei după separare. Ulterior, fostul solist al trupei Talisman a acuzat că Larisa Uță i-ar fi blocat conturile și că ar fi rămas cu un milion de euro de pe urma căsniciei.



Larisa Uță, declarații tranșante despre Alin Oprea

Cu lacrimi în ochi și încă puternic sensibilizată de subiect, mai ales când au fost aduși în discuție cei doi copii pe care îi are cu Alin Oprea, Larisa Uță a izbucnit în lacrimi și a urlat de disperare în platou. Bursucu a postat pe Instagram o parte din interviu, însă nu a dezvăluit convorbirea integrală, urmând să o facă publică zilele următoare. Postăm mai jos declarațiile Larisei Uță, fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman.

„Am vrut să vorbesc o singură dată și te-am ales pe tine.” / „Eu mi-am lăsat casa, mi-am lăsat copilul ...”

„Am avut dosar la DIICOT că i-am spart conturile. Whatsapp-ul domnului era deschis pe calculatorul de acasă. Pornesc un video și văd așa o doamnă, cu mișcări, înainte, înapoi... Doamna avea poză la mine în casă „feeling happy”...”

„Eu nu puteam să plâng, voiam să urlu ...”

„Tu ca tată, să nu te gândești când dai în mine ...”

Întrebată dacă datorează vreun ban cuiva, Larisa Uță a dat un răspuns neașteptat: „M-a lăsat cu datorii ...”, făcând referire la Alin Oprea.

Bursucu a atins subiecte sensibile și a pus întrebări extrem de dureroase, cum ar fi dacă Larisa Uță și cei doi copii au trecut prin foamete. Răspunsul o să-l aflăm, cel mai probabil, după ce interviul va fi difuzat complet.

„Există plângere penală împotriva lui Adi. Îți dai copiii în judecată ...?”

„Nu le-a spus o dată la mulți ani de ziua lor, și de ziua Melissei își pune poză cu fata altcuiva.”.

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine