Diana Șucu o desființează pe Camelia Șucu. Soția milionarului de la „Imperiul leilor” : „Am fost siderată de tupeul și nerușinarea cu care ...”

Publicat:
5 minute

Diana Șucu o atacă fără menajamente pe Camelia Șucu, prima soție a milionarului Dan Șucu, cunoscut jurat de la „Imperiul leilor”, emisiune difuzată de Pro TV, dar și patronul echipei Rapid. Într-un interviu revent pentru revista Viva, actuala soție a afaceristului îi aduce o serie de acuzații Cameliei Șucu, despre care spune că a împrăștiat știri mincinoase la adresa ei.

Diana Șucu, mâna dreaptă a soțului ei, Dan Șucu

Diana Șucu a pășit din lumea jurnalismului în cea a antreprenoriatului, devenind astăzi un nume de referință în industria mobilei de lux. Cu un program încărcat, dedicat afacerii sale, Diana reușește să mențină familia în centrul vieții sale. Prioritatea ei nr. 1 rămâne soțul și cei doi fii adolescenți, Dan Junior și Andrei, adevărate surse de inspirație și motivație în cariera sa.

Întâlnirea cu Dan Șucu, un moment decisiv în viața Dianei, a fost marcată de coincidențe și sincronicități care păreau să fie regizate de destin. De la o petrecere unde au fost "cuplați" printr-un dans de societate neașteptat, până la întâlnirea lor veritabilă la magazinul lui Dan, totul a părut ca un scenariu bine scris. A urmat o propunere romantică și rapidă, la doar o lună de la întâlnirea lor, cimentând relația lor.

Aproape 20 de ani mai târziu, Diana și Dan sunt exemple de fidelitate și iubire, construind împreună o familie fericită. Nașterea celor doi fii ai lor a adus și mai multă bucurie și umplut viața lor cu momente neprețuite. Diana împărtășește cum au gestionat amândoi provocările vieții și presiunile exterioare, menținând un front unit.

Diana abordează deschis zvonurile și acuzațiile aduse de fosta familie a soțului său, oferindu-și perspectiva și demontând afirmațiile false. Ea subliniază importanța integrității și adevărului în fața provocărilor, împărtășind cum aceste experiențe au consolidat relația lor.

Povestea Dianei este o lecție despre cum să echilibrezi cu succes o carieră de antreprenor în creștere, fără a neglija familia. Ea oferă detalii despre cum reușește să țină în echilibru toate aceste roluri, împărtășind secretele care o ajută să fie și o mamă, și o soție dedicată, dar și o femeie de afaceri de succes.

Diana și Dan Șucu, suflete pereche

Diana și Dan Șucu formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, dintre personalitățile publice pe care le vedem deseori la TV. Fosta prezentatoare și milionarul s-au cunoscut într-un moment cheie al vieții lor, atunci când amândoi aveau nevoie de cineva cu care să își vindece rănile din trecut, dar și cu care să-și creeze un angajament de durată. La o lună după ce au ieșit la prima cafea, milionarul de la „Imperiul leilor” a știut că Diana este aleasa sufletului său și a cerut-o de soție.

Diana Șucu a fost de nenumărate ori arătată cu degetul că ar fi intervenit în mariajul Cameliei și Dan Șucu, lucru pe care a încercat de nenumărate ori a încercat să-l dezmintă. Întrebată cum se simte acum, după tot acest timp în care încă mai există oameni care cred că a intervenit în fosta familie a soțului ei, Diana Șucu o atacă fără menajamente pe Camelia Șucu, despre care spune că a dus ani la rând o campanie de denigrare la adresa ei.

Diana Șucu lămurește misterul relației cu Dan Șucu, lucru pe care l-a mai spus de nenumărate ori. Soția juratului de la „Imperiul leilor” susține că în momentul în care s-a cunoscut cu afaceristul, acesta era un om liber, fără obligații, ieșit din relația cu Camelia Șucu de doi ani. De altfel, Dan Șucu și-a părăsit prima familie pentru o altă femeie, nicidecum pentru ea.

În momentul în care cei doi s-au cunoscut, atât Dan Șucu, cât și Diana Șucu erau doi oameni liberi. Milionarul se despărțise de femeia pentru care o părăsise pe Camelia Șucu.

Diana Șucu, despre Camelia Șucu: „Cum să-ți permiți să ieși la televizor și să te victimizezi”

Deși știa adevărul, însă mulți o acuzau pentru destrămarea familiei lui Dan Șucu, Diana Șucu spune că fosta soție a juratului de la „Imperiul leilor” a defăimat-o în presă din motive financiare, nicidecum de iubire.

Diana Șucu susține că după doi ani de când soțul ei divorțase, fosta soție s-a gândit să iasă public și să vorbească.

„Este un pic exagerat să spunem că am suferit enorm, nu, nicidecum. Dar trebuie să recunosc că am fost uimită, siderată de tupeul și nerușinarea cu care au fost aruncate în presă știri mincinoase la adresa mea. Cum să-ți permiți să ieși la televizor și să te victimizezi că te-ai trezit după doi ani că bărbatul tău nu mai este acasă?! Și că, după doi ani, ai început să suferi! Dan, înainte să mă cunoască pe mine, fusese implicat într-o altă relație, timp de doi ani de zile. Sigur că ne putem trăi viața conduși de ura pentru alții, dar nu cred că asta aduce fericire cuiva.”, Diana Șucu, pentru revista Viva.

Lovitura cea mai dură pe care Diana Șucu a primit-o a fost în momentul în care era însărcinată cu primul copil, atunci când valul de comentarii acide la adresa ei au curs fără sfârșit. Până la urmă, cei doi au făcut față presiunii mediatice și au rămas împreună. A urmat și al doilea copil, iar acum sunt o familie fericită.

„Mizeriile, minciunile au fost aruncate în spațiul public atunci când am rămas însărcinată. Așa cum am mai spus și repet, acest așa-zis scandal a fost inventat din motive pur economice.” - Diana Șucu.

Diana Șucu susține că Dan Șucu este sufletul ei pereche. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, la o petrecere, unde trebuia să danseze cu milionarul, după ce a extras un bilet la un dans de societate. Fosta prezentatoare a refuzat, a plecat, însă s-au revăzut șase ani mai târziu în magazinul de mobilă pe care afaceristul îl deține, a chemat-o la o cafea, iar de atunci au fost de nedespărțit.

„M-a cerut de soție pe data de 4 august 2005 și primul nostru băiat s-a născut pe 3 august 2006. Ce coincidență, nu? Al doilea băiețel s-a născut de Crăciun, pe 26 decembrie 2008.”, a mai spus Diana Șucu.

Diana Șucu a fost prezentă și în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu trei și cinci luni, unde a vorbit deschis despre viața de familie și problemele cauzate de Camelia Șucu în relația ei.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine