Reacția șocantă a unui șofer parcat ilegal, pe un loc destinat celor cu dizabilități, atunci când este mustrat de un tânăr - VIDEO

Publicat:
3 minute
Autor: Redacția

Un clip video încărcat recent pe YouTube a captat atenția publicului printr-o întâmplare tensionată între un biciclist și un șofer parcat ilegal pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Biciclistul, care filma în timp ce se deplasa prin oraș, a surprins întreaga scenă cu ajutorul unei camere montate pe piept.

Șofer parcat probabil ilegal pe un loc pentru persoanle cu dizabilități, captură youtube.com

În video, biciclistul observă un autoturism de tip BMW parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui magazin. Biciclistul se apropie de mașină și, după ce șoferul deschide geamul, urmează un dialog halucinant:

Biciclistul își scoate telefonul și sună la poliția locală, apelul fiind redat pe speaker. Operatorul de la poliția locală explică că toate echipajele sunt ocupate și recomandă apelarea Brigăzii Rutiere.

În timp ce biciclistul vorbea cu operatorul, șoferul mută mașina din locul destinat persoanelor cu dizabilități. Biciclistul sună apoi la Brigada Rutieră.

După ce închide apelul, șoferul se apropie pe jos de biciclist, vizibil iritat. Dialogul dintre cei doi devine imediat agresiv.

Șoferul îl scuipă pe biciclist și continuă cu insulte vulgare.

Șoferul continuă să-l intimideze pe biciclist, apropiindu-se tot mai mult și insultându-l în mod repetat.

Pe măsură ce tensiunea crește, cei doi se îndepărtează unul de celălalt, șoferul strigând insulte homofobe.


Video incident


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine