Cine este Denisa Coțolan, tânăra pe care Iancu Sterp a luat-o de soție. S-au căsătorit într-un mod atipic

Publicat:
2 minute

Iancu Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Denisa Coțolan, o tânără pe care o cunoaște încă din vremea liceului. Cei doi s-au căsătorit duminică la starea civilă, iar la petrecere au fost doar apropiații și familia. Culiță Sterp, fratele mirelui, a fost, culmea, să cânte la altă nuntă.

Iancu Sterp are o relație de aproape doi ani cu Denisa Coțolan, pe care a cerut-o în căsătorie la finalul unei gale sportive în 2023. Cei doi se cunosc, însă, de când erau adolescenți.

Iancu și Denisa au avut o relație de iubire în liceu, însă drumurile lor s-au despărțit, iar cei doi și-au făcut alte relații. Actuala soție a lui Iancu Sterp a împărtășit o dragoste timp de șapte ani cu un alt bărbat, de care s-a despărțit și apoi s-a reîntâlnit cu Iancu.

Crescând în același sat și cunoscându-se de mici, cei doi au mai dat o șansă relației lor de iubire, care s-a concretizat cu o căsnicie.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit duminică, iar cununia civilă a avut o tematică deosebită, așa că cei doi s-au îmbrăcat în stil country, iar la petrecerea dată în cinstea ceremoniei au fost auzite melodii din zona western.

Culiță Sterp și soția lui nu au fost prezenți la ceremonia de căsătorie a lui Iancu Sterp cu Daniela, iar asta pentru că artistul a semnat un contract de prestare servicii cu multe luni înainte ca fratele lui să se hotărască în privința nunții.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine