ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Ce a descoperit o mamă în camera fiului ei adolescent. Momentele, surprinse de o cameră ascunsă

Publicat:
2 minute

Foarte multe mămici montează camere de luat vederi în locurile accesate de copii, mai ales că se întâmplă ca aceștia să rămână și nesupravegheați. Așa s-a întâmplat și cu o femeie care a montat cameră în camera copilului, iar mare i-a fost mirarea după ce a văzut filmările.

Sursa foto: Sam Moqadam/Pixabay

De ceva timp, tânărul adolescent era mai mereu supărat, stresat și de fiecare dată când venea de la școală se închidea în cameră, fără să vorbească cu absolut nimeni.

Mama băiatului a început să-și pună întrebări, pentru că fiul ei nu mai comunica cu absolut nimeni din casă, lucru care se întâmplă în perioada adolescenței cu mulți tineri.

Pentru că nu ieșea cu orele din cameră, femeia a montat o cameră de luat vederi și a descoperit un lucru foarte dureros. Copilul se închidea în cameră zilnic și plângea de fiecare dată când venea de la școală.

Mama adolescentului a aflat ulterior de la școală că fiul ei era hărțuit aproape zilnic de câțiva colegi, motiv pentru care era foarte nefericit. Cea care a înștiințat-o a fost tot o colegă de-a băiatului, bună prietenă cu el.

Ea l-a abordat încetul cu încetul pe copil, care era foarte afectat de ceea ce i se întâmpla, însă de rușine nu vorbea cu nimeni despre ce pățea la școală.

Femeia a luat măsuri, a luat legătura cu directoarea școlii, iar colegii hărțuitori au fost pedepsiți. Apoi, și-a mutat copilul la o altă școală, l-a dus la psiholog pentru a înțelege că nimic nu este în neregulă cu el, a început să comunice mai des cu fiul ei și au devenit chiar mai apropiați ca înainte.

Foarte mulți tineri adolescenți sunt hărțuiți la școală și le este rușine să vorbească acasă despre problemele cu care se confruntă. Părinții trebuie să fie mai atenți la nevoile adolescenților și să comunice mai des cu ei, pentru a evita depresia.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani