ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Și-a cerut scuze, nu puteam ține pentru mine”

Publicat:
2 minute

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a avut un moment de sinceritate, iar după ce fanii au întrebat-o dacă se află în relații mai bune cu Livian, aceasta a dezvăluit că au avut o discuție și s-au împăcat.

Bianca Comănici, alături de fostul iubit, Livian. Sursa foto: Instagram

Bianca Comănici și Livian s-au împăcat

Fanii sunt curioși dacă fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei va ajunge din nou în brațele lui Livian, cel care a părăsit-o la puțin timp după finalul show-ului de la Kanal D. După o perioadă tensionată în care și-au spus cuvinte grele, iată că cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Alexandra Dinu, apariție răvășitoare la Românii au talent. Fosta soție a lui Adrian Mutu, decolteu amețitor / FOTO

„Mă, să știi că de vorbit nu vorbim. Dar am vorbit cu el și ne-am lămurit lucrurile. Nu pot să zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare, mi-a spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr. Dar suntem ok acum și asta e improtant. Aș fi fake dacă chestia asta aș ține-o pentru mine. Cine mă susține, mă susține cu bune și cu rele, sunt deciziile mele, pentru că este viața mea.

Asta s-a întâmplat imediat după Revelion, ceea ce înseamnă că trebuia să fim deja împăcați. Așa că nu. Am zis doar că și-a cerut scuze atunci și sunt ok cu el.

De ce nu mi-a dat follow? Băi, nu vă mai grăbiți așa, pas cu pas se întâmplă totul. Aveți și voi răbdare. Doamne, ce-i cu graba asta?”

O să-mi pun implanturi mamare, dar momentan nu pot să dau mai multe detalii. Dar o să se întâmple 100%”, a menționat Bianca Comănici pe Instagram.

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram

Pentru a lămuri misterul în ceea ce privește viața sa amoroasă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit și dacă este implicată într-o relație sau iubește pe cineva. „Nu am un iubit, însă la a doua întrebare este secret”, a spus Bianca Comănici după ce admiratorii au întrebat-o dacă are iubit și dacă e îndrăgostită.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului