Andreea Bălan îi bârfește pe George Burcea și Viviana Sposub: „Nu poți să fii fana unei femei care nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”

6 aprilie 2021   Actualitate

Andreea Bălan nu-i are la suflet deloc pe George Burcea, dar nici pe Viviana Sposub, pe care o critică pe ascuns. Jurata Te cunosc de undeva a avut o discuție aprinsă cu o admiratoare, căreia i-a cerut clar și răspicat să nu mai lase comentarii pe paginile de socializare ale fostului soț și iubitei acesteia.

article img
Viviana Sposub, George Burcea și Andreea Bălan. Sursa foto: Playtech.ro

Andreea Bălan își obligă fanii să nu mai le scrie lui George Burcea și Vivianei Sposub

Actualitate.net publică în exclusivitate mesajele dintre Andree Bălan și o admiratoare, mesaje care au ajuns pe adresa redacției noastre contact@actualitate.net. Preluarea informațiilor de pe site-ul actualitate.net se face cu citarea sursei și link activ.

Tonul Andreei Bălan din discuția cu unul dintre urmăritorii ei nu a fost unul prietenos, artista reproșându-i tinerei admiratoare că nu este corect să îi urmărească pe George Burcea și Viviana Sposub pe rețelele de socializare, ori să le lase comentarii frumoase.

Mai mult, Andreea Bălan este la curent cu toată activitatea de pe conturile personale ale fostului soț și a co-prezentatoarei de la Vorbește lumea și chiar se uită la comentariile pe care aceștia le primesc, pentru a verifica dacă fanii ei sunt și fanii lor.

Culmea este că în ancheta serioasă facută, Andreea Bălan a descoperit că una dintre admiratoarele ei le-a lăsat comentarii siropoase lui George și Vivianei, lucru care a deranjat-o enorm pe artistă. După isprava urmăritoarei Te cunosc de undeva, aceasta i-a cerut fetei să șteargă comentariile, să le dea unfollow celor doi și să fie doar fanul ei, dacă o iubește cu adevărat pe ea.

Andreea Bălan a invocat faptul că George Burcea nu merită atenția fanilor ei, mai ales după ce ar fi „terfelit-o public”, acestea fiind cuvintele folosite chiar de artistă în conversația cu admiratoarele ei. 

Atacul suprem din partea cântăreței a fost către Viviana Sposub, despre care a spus către admiratoarei ei că „nu poți să fii fana unei femei care nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”.

În galeria foto de mai jos puteți vedea dovada discuțiilor dintre Andreea Bălan și o admiratoare, dar și cât de pornită este artista împotriva fostului soț și a iubitei acestuia. Redăm și în scris mesajele pe care vedeta tv le-a avut despre fostul soț și Viviana Sposub, pe care se pare că nu o are la inimă deloc.

Andreea Bălan: Am crezut că ai probleme psihice. Șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”. 

„Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc - Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo.”

„Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.”, sunt mesajele pe care Andreea Bălan i le-a lăsat unei admiratoare, o tânără căreia i-a spus că a crezut că avea probleme psihice doar pentru că fata îi urmărește pe George Burcea și Viviana Sposub.

Andreea Bălan și George Burcea, mariaj eșuat la câteva luni de la semnarea actelor

Andreea Bălan și George Burcea s-au casatorit religios pe 15 septembrie 2019, după 5 ani de relație. Tot atunci, cei doi au botezat-o pe micuța Clara Maria, cel de-al doilea copil al lor. Nași le-au fost solistul Aurelian Temișan (47 de ani) și actrița Monica Davidescu (47 de ani).

Fostul cuplu mai are o fetiță, Ella Maria, născută pe 9 octombrie 2016, acum în vârstă de 4 ani. În februarie 2020, Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că divorțează, totodată depunând și actele de divorț, care este în curs. Ambii părinți luptă pentru custodia celor doi copii: artista vrea custodie totală, în timp ce George Burcea dorește custodie comună.