VIDEO Magda Catone, la un pas să izbucnească în lacrimi. Actrița a fost profund răvășită

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Magda Catone a avut parte de un moment emoționant în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, unde a lăcrimat în urma unei întrebări și depănarea unor amintiri care au sensibilizat-o. Actrița avea lacrimi în ochi în momentul în care prezentatoarea vorbea, iar răspunsul a fost scurt și la obiect, fără să mai poată discuta pe subiect.

Magda Catone joacă pe scena teatrului romanesc de peste 40 de ani, iar din 2017 este și regizor. Cu peste 50 de filme și producții de televiziune în portofoliu, Magda Catone a devenit celebră după ce a apărut reclamele cu detergent de la TV. Actrița a fost o figură importantă în aceste reclame timp de 12 ani.

În 2020, Magda Catone s-a implicat și în politică, iar din 2023 studiază masterul în Teologie.  A fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu, cu care are un fiu, pe Carol.

Magda Catone, cu lacrimi în ochi

Magda Catone s-a născut și trăit în București, însă bunicii au fost în Moldova, unde își petrecea vacanțele, în special cele de vară. Actrița a avut o copilărie plină de momente fericite, marcată de lucuri simple și inventive pentru vremea aceea.

„V-ați născut pe 24 octombrie 1958, dar despre locul în care v-ați petrecut copilăria, ați spus așa: era unul extraordinar de pitoresc, în centrul Bucureștiului, lângă Biserica Sfântul Spiridon. în drumul pe care îl făceam singură, zi de zi până la școală, mi-amintesc că era străduță ce se numea Emigrantului. Eu nu am emigrat decât pe altă stradă, dar sufletul mi-a rămas acolo.

Deși sunteți bucureșteancă, ați avut ocazia să vă petreceți vacanțele în Moldova, lână Moinești, la bunicii dvs., iar amintirea poznelor pe care le făceați acolo vă stârnește și azi zâmbetul pe. Hipnotizați găinile din ogradă, prindeați muște cu paharul în care puneați gaz și apă, vă ascundeați după poartă și speriați trecătorii, imitând diverse animale. Peste ani, visul de adult a fost să aveți o casă cu grădină. Urmează întrebarea:

A ajuns acasă Magda Catone?”, sunt întrebările lui Denise Rifai, spuse în tandem cu amintiri din trecutul actriței.

Iar răspunsul Magdei Catone a fost, cu lacrimi în ochi, DA. Actrița nu a mai putut articula alte cuvinte, fiind profund emoționată de natura subiectului.

Videoul cu Magda Catone din timpul interviului cu Denise Rifai a fost publicat pe pagina de Facebook „40 de întrebări cu Denise Rifai” și îl puteți viziona aici. Interviul integral pe care actrița l-a oferit la Kanal D îl puteți vedea mai jos.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine