VIDEO A doua seară de concert Coldplay: Chris Martin a cântat manele cu Babasha. Ascultă melodia care a ridicat toată Arena Națională în picioare

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Chris Martin a deschis a doua seară de concert cu un discurs emoționant despre bullying, a spus că a fost furios, nervos, trist și cam în toate felurile în care se simte un artist huiduit pe scenă, chiar dacă urletele nu erau neapărat îndreptate către el, ci către invitatul lui, Babasha. Solistul trupei Coldplay le-a închis gura tuturor  „haterilor” cu o implicare și mai mare în reprezentația cântărețului de manele, pe care l-a acompaniat nu doar instrumental, ci și cu vocea.

Chris Martin a cântat manele cu Babasha

Chris Martin și Babasha au oferit un moment artistic în fața a 50 de mii de oameni, un număr la fel de mare de persoane ca și în prima seară de concert.

Artistul britanic și-a cerut scuze pentru că nu s-a ridicat la așteptările celor prezenți, însă le-a sugerat celor prezenți să militeze pentru drepturile oamenilor, dar și pentru zero toleranță la discriminare.

„Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români.

Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă.

Nu contează de unde sunteţi.”, a spus Chris Martin, cu zâmbetul pe buze, după ce oamenii aflați pe Arena Națională au făcut fix cum le-a sugerat. A fost cu adevărat un huiduit răsunător, însă nu a răspândit aceeași supărare ca cel din seara de 12 iunie.

Cel mai interesant moment, și probabil cel mai așteptat, mult blamat la scurt timp după concertul din seara de 12 iunie, a fost apariția lui Babasha, tânărul cântăreț de 22 de ani, care a început să cânte o melodie improvizată, la care Chris Martin a participat.

Solistul trupei Coldplay a cântat manele alături de Babasha la concertul din 13 iunie, la Arena Națională, în fața a 50 de mii de oameni.

Momentul a fost unul scurt, dar destul de intens, căci a fost aplaudat de toată lumea, oamenii ba chiar au urlat de fericire, semn că discursul plin de empatie și iubire al lui Chris Martin a reușit să schimbe mentalități.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine