Scandal în Parlamentul României: Florin Roman spune ca a primit un genunchi în față!

1 minut
Publicat:
Autor: Redacția actualitate.net

Un eveniment neobișnuit a tulburat astăzi sesiunea parlamentară din România. Deputatul PNL, Florin Roman, a fost implicat într-un conflict fizic cu Dan Vîlceanu, un fost membru al PNL și acum deputat neafiliat.

Roman susține că Vîlceanu l-a lovit cu genunchiul în față, în cadrul unei altercații care a avut loc atât în sala de plen, cât și în exteriorul acesteia.


Incidentul a izbucnit după ce Roman l-a acuzat pe Vîlceanu de încălcarea regulamentului parlamentar, reproșându-i prezența în băncile grupului PNL și interesul pentru migrația primarilor către Călărași. Conform lui Roman, disputa verbală a escaladat în violență, Vîlceanu recurgând la agresiune fizică.Roman a declarat pe Facebook că nu a ripostat la agresiune, respectându-și mandatul de parlamentar, dar a anunțat că va solicita sancționarea lui Vîlceanu bazându-se pe înregistrările camerelor de supraveghere și că va depune și o plângere penală.


Nicolae Ciucă, liderul PNL și președintele Senatului, a condamnat atacul, subliniind inacceptabilitatea violenței fizice, mai ales într-un spațiu dedicat legiferării și dialogului. Ciucă a cerut conducerii Camerei Deputaților să intervină și să ia măsurile necesare.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine